Engelli Kız Kardeşine Cinsel İstismarda Bulunan Zanlıyı Öldürdü


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)
Engelli Kız Kardeşine Cinsel İstismarda Bulunan Zanlıyı Öldürdü

Bursa'da 28 yaşındaki Yusuf P., duyma ve konuşma engelli kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdüğü 26 yaşındaki Mehmet K.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Yusuf P. ilk ifadesinde, 'Sağır ve dilsiz olan kız kardeşime sürekli tecavüz ediyormuş. Öğrenince çılgına döndüm' dedi.

Takip Et

Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde meydana gelen Yusuf P. kız kardeşine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Mehmet K.'yi arayıp buluşmak istedi. Boş bir arsada bulunan ikili Mehmet K.'ye ait otomobilin içinde konuşurken tartışma çıktı. Bu sırada Yusuf P., yanındaki silahı çekip, Mehmet K.'yi ensesine ve karnına iki el ateş ederek vurup, kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesleri üzerine çevre sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibinin ambulansla aldığı Mehmet K., tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

'KIZ KARDEŞİME SÜREKLİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİM'

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, katil zanlısı Yusuf P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen Yusuf P. ilk ifadesinde, 'Biz üç kardeşiz. Erkek kardeşim ile kız kardeşim Burcu sağır ve dilsiz. Bugün, Mehmet K.'nin kız kardeşime sürekli tecavüz ettiğini öğrendim. Duyduğum anda çılgına döndüm. Kendisini cep telefonu ile arayıp buluşmak istediğimi söyledim. Buluştuktan sonra da elimi kana buladım' dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Mehmet K.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yusuf P.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin