Emre Mor Fenerbahçe'ye çok ama çok yaklaştı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Emre Mor Fenerbahçe'ye çok ama çok yaklaştı

Başkan Aziz Yıldırım, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da peşinde olduğu 19 yaşındaki genç yıldız Emre Mor'un menajeriyle Altunizade’deki ofisinde görüştü ve söz aldı. Sarı-lacivertliler, Mor'u kiralamak için Borussia Dortmund’la görüşmelere başladı bile. Bu arada Emre Mor'un menejeri Muszzy Özcan'ın Başkan Aziz Yıldırım'a, Emre Mor, Türkiye'de sadece sarı-lacivertli formayı giyecek” sözünü verdiği öğrenildi..

Takip Et

Kadroyu gençleştirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Emre Mor transferinde sona yaklaştı. G.Saray ile Beşiktaş'ın da ısrarla kadrosuna katmak istediği genç yıldızın menajeri Muzzy Özcan'la, dün Altunizade'deki ofisinde görüşen Başkan Aziz Yıldırım, “Emre Mor, Türkiye'de sadece sarı-lacivertli formayı giyecek” sözünü aldı. Yönetim, milli futbolcuyu 1 yıl kiralamak için Borussia Dortmund ile temaslarını yoğunlaştırdı.

İKNA TURLARI SÜRÜYOR

Emre Mor'u kiralamak için Alman kulübünün kapısını çalan Fenerbahçe yönetimi, bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Borussia Dortmund, milli futbolcu için özellikle devre arasında birçok Avrupa kulübünden teklif almış ancak genç oyuncuyu başka bir kulübe göndermemişti. Emre Mor'u 1 yıllığına kiralamak isteyen Kanarya'nın, Alman kulübünü nasıl ikna edeceği merak konusu oldu.

ERDİNÇ'TE SONA DOĞRU

Gelecek sezon için transfer politikasında değişikliğe giden Fenerbahçe'nin hedefinde, bir genç yıldız daha var. Avrupa'da forma giyen genç gurbetçileri yakın takibe alan sarılacivertliler, uzun vadeli düşünüyor ve geleceğin takımını kurmayı hedefliyor. Kanarya bu doğrultuda, Schalke 04'te forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 18 yaşındaki sol bek Erdinç Karakaş için girişimlere başladı. AMKSPOR

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin