Ekmeğe zam geliyor!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ekmeğe zam geliyor!

Son dakika. Ekmeğe zam geliyor.. 'Ekmek zamlanacak mı?' Birkaç gündür bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, zammın gündemde olduğunu söyledi. Balcı, ''Son hasatların belirlenmesiyle birlikte ekmekteki fiyat atışının yıllık enflasyonun üzerinde olmaması kaydıyla gerekli çalışmalar yapılacaktır'' dedi. Seçimden sonra önce ucuz sigaraya sonra da alkole zam gelmişti. Bu halkaya şimdi de ekmek eklendi.

Takip Et

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatında artış olacağı yönündeki iddialara yanıt vermek için bir basın açıklaması yaptı. Balcı, ”Son 3 gündür kamuoyunda ekmek fiyatlarıyla ilgili bizim dışımızda açıklamalar yer almaktadır.. Balcı zammın gündemde olduğunu söyledi.

Ekmeğe zam geliyor!
Ekmeğe zam gelecek mi? GÖRSEL: Sozcu.com
İLGİLİ HABER

İZMİR'DE EKMEĞE ZAM YOK:

TÜRKİYE Un Sanayicileri Federasyonu"nca ekmeğe zam geleceğinin duyurulmasının ardından açıklama yapan İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş, kentte henüz artış söz konusu olmadığını söyledi. Durmuş, 250 gramlık ekmeğin 1 lira 25 kuruştan satılmaya devam edileceğini söyledi.

Ekmeğe zam geliyor!
İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin