Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı

Türk sporunun efsane ismi, 46 altın madalya sahibi, Olimpiyatlarda ülkemize güreş dışında ilk kez bir altın madalya kazandıran Naim Süleymanoğlu'ndan üzücü haber geldi., Süleymanoğlu beynindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle ameliyata alındı Süleymanoğlu'nun ameliyatı yaklaşık 1 buçuk saat sürerken milli halterci yoğun bakıma alındı.

Takip Et

Cep Herkülü'nden üzücü haber..

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun beyindeki kanama ve buna bağlı olarak artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındığı öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: YOĞUN BAKIMA ALINDI

Süleymanoğlu’nun tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, “Nakil sonrası karaciğer fonksiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakil kaynaklı önemli bir problemi olmayan Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Süleymanoğlu, beynindeki artan ödeme müdahale edilmek üzere acil ameliyata alındı. Ameliyat, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Akdemir ve ekibi tarafından gerçekleştiriliyor” denildi.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındı. Yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat sona erdi.

Anadolu Ajansı''da yer alan habere göre 28 Eylül'den bu yana Ataşehir'deki bir özel hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve 6 Ekim'de hastanenin organ nakli bölümü başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan efsanevi sporcu, acil ameliyata alındı. Beynindeki artan ödeme müdahele edilmesi gereken Süleymanoğlu'nun durumu ciddiyetini koruyor. Ameliyat, Memorial Şişli Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Gökhan Akdemir ve ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

Naim Süleymanoğlu sağlık durumu

Nakil sonrasında karaciğer fonskiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakilden kaynaklanan bir problemi bulunmayan Süleymanoğlu, bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. 'Cep Herkülü' lakabıyla bilinen efsanevi sporcunun beyninde, 28 Ekim'de de beyin damarlarında genişlemeye bağlı olarak bir kanama gerçekleşmiş ancak bu kanama daha sonra gerilemiş ve bilinci açılmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin