Edirne'de sağanak yağış hayatı felç etti.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Edirne'de sağanak yağış hayatı felç etti.

Edirne'de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ve ve işyerlerini su bastı.

Takip Et

Edirne Valililiği'nin gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıp su baskını, sel, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği açıklamasının ardından kentte, saat 17.00'de sağanak yağış etkili oldu. Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Özellikle Şükrüpaşa, Fatih, Kocasinan ve 1'inci Murat mahallelerinde cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar yollarda mahsur kaldı. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, su birikintilerinin oluştuğu mahallelerde önlem alıp, araçları geri çevirerek, sık sık uyarı anonslarında bulundu.

Kentin birçok noktasında ev işyerlerinde su baskınları yaşandı. Belediye ekipleri, baskının yaşandığı ev ve işyerlerinde suyu tahliye etmek için çalışma başlattı. Bazı vatandaşlar ise belediye ekiplerine tepki göstererek, her yağmurda su baskınlarının yaşandığını söyledi.

Kent merkezinde yeni hizmete açılan bir AVM'nin kapalı otoparkının asma çatısı ise bir aracın üzerine düştü. Araçta maddi hasar oluştu.

DHA
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin