E-Devlet Soyağacı Sorgulaması yeniden kullanıma açıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
E-Devlet Soyağacı Sorgulaması yeniden kullanıma açıldı

Flaş gelişme.. Geçtiğimiz günlerde milyonlarca vatandaşın hunharca akınına uğrayan Soyağacı Sorgulaması tekrardan kullanıma açıldı... Ancak Soyağacı sorgulamasınn tekrar açıldığı haberi yayılınca site aşırı yüklenmeden dolayı kullanılmaz hale geldi.. Peki E-devlet üzerinden soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır. İşte E-devlet giriş sayfası ve Soy Ağacı Sorgulama ekranı kullanım kılavuzu...

Takip Et

Adresinden sorgulama yapabilir...

E-devlet "Soyağacı Sorgulaması" nasıl yapılır?"

e-Devlet üzerinden başlayan "soyağacı sorgulama hizmeti" vatandaşların yoğun ilgisinin ardından askıya alınmıştı. Akşam Saatlerinde uygulama yeniden hizmete açıldı.. SOrgulama işlemi belirli bir kota dahilinde yapılıyor.. Sorgulama yapan vatandaşın kayıtlı e-posta adresine veya sistemde kayıtlı GSM hattına bilgiler gönderiliyor..

Son dakika... E-Devlet Soyağacı Sorgulaması yeniden kullanıma açıldı..

Sorulama yapmak isteyenler: https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama

E-DEVLET SOYAĞACI SORGULAMA

1 HAFTA İÇİNDE AÇILACAĞI BELİRTİLMİŞTİ: E-DEVLET "SOY AĞACI SORGULAMASI" ŞU ANDA AKTİF VE KULLANILABİLİR DURUMDA

E-Devlet hakkında bir yetkili şu açıklamayı yapmıştı;  “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca çalışma yürütülüyor. Sistemin kapasitesinin yükseltilmesi söz konusu. Şu anda test çalışması yapıyoruz. 'Sistem kilitlenmeden en fazla ne kadar soyağacı sorgulama yapılabilir' konusundaki çalışma sürüyor. En geç bir hafta içinde vatandaşlar yeniden soyağacı sorgulaması yapabilecek. Ancak günlük kota olacak. Kullanıcılardan ricamız, sakin olmaları” dedi.

 

 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin