Dolar ve euroda rekor seviyeler: İşte, dolar ve euro kurunda son durum


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Dolar ve euroda rekor seviyeler: İşte, dolar ve euro kurunda son durum

Son dakika.. Dolar ve euro, kriz seviyelerine doğru tırmanışını sürdürüyor.... Dolar kuru gündemdeki tüm gelişmelerden etkileniyor, piyasaları yakından ilgilendiren dolardaki son durum merak ediliyor. Dolar/TL gün içinde 6 TL'yi aştı. Euro/TL 7 lirayı aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Rize’de toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada, Onların dolarları varsa bizim de Allah’ımız var. dedi..

Takip Et

Dolar/TL’de Türk heyetinin ABD’deki görüşmelerinde herhangi bir ilerleme işareti bulunmaması ardından gözlenen yükseliş iyice hızlanarak kur bu sabah 6.24’ü aştı. Euro/TL 7.15’i aştı. Ardından çok sert dalgalanmalarla dolar/TL 5.90’a kadar indi, euro/TL 6.78’i gördü.

Dolar ve euroda kriz seviyeler: Dolar 6.24 TL'yi aştı, euro 7 TL
Dolar: Dolar 6.90 TL'yi aştı, euro 7.86 TL seviyelerinde (13.08.2018, Pazartesi; 11:30)

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yapacağı konuşma ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni ekonomik modele yönelik açıklamaları izlenecek.

Kurun gördüğü yeni zirve ile birlikte TL’nin dolar karşısındaki günlük değer kaybı yüzde 3.5 olurken, TL gelişmekte olan ülke para birimleri arasında açık ara en kötü performansı gösteriyor.

ERDOĞAN: "ONLARIN DOLARI VARSA, BİZİM ALLAH'IMIZ VAR"

TL’nin yılbaşından bu yana dolar karşısındaki değer kaybı ise yüzde 34’ü aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Rize’de yaptığı kısa hitapta ekonomi ile ilgili çeşitli kampanyalar sürdürüldüğünü söyleyerek, “Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah’ımız var” dedi.

Dolar ve euroda kriz seviyeler: Dolar 6.24 TL'yi aştı, euro 7 TL
Dolar ve euroda sabah saatleirnde rekor kırdı: Dolar 6.24 TL'yi aştı, euro 7 TL
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin