Dolar ve Euro tarihi rekoru kırdı. Dolar 5 TL'ye dayandı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Dolar ve Euro tarihi rekoru kırdı. Dolar 5 TL'ye dayandı

Son dakika haberi.. Gece saatlerinde Dolar ve Euro henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tarihi seviyeye çıkarak rekor kırdı. Gece saat 00:35 itibariyle ABD doları 4,9796'ya, Euro'da 5,8187 bandına yükseldi. Hızlı bir şekilde yükselen Dolar ve Euro ilerleyen dakikalarda düşüşe geçti.

Takip Et

SON DAKİKA, DOLAR VE EURO TARİHİ REKORU KIRDI..

Dolar ve Euro gece yarısı hızlı bir yükselişle tarihi rekorunu yeniledi. Gece yarısı nedeni bilinmeyen bir yükselişle rekor kıran Dolar ve Euro daha sonra düşüşe geçti.

Dolar ve Euro tarihi rekoru kırdı. Dolar 5 TL'ye dayandı
Amerikan Doları: Alış: 4.914 Satış: 4.919, Euro: Alış: 5.743 Satış: 5.751 - (Saat 01:15, Perşembe)

Dolar ve euro kuru bugün kaç TL oldu? Dolar ve euroda son durum nedir.. İşte anlık en güncel ve tüm ülkeleirn para birimleri ve kurdaki son durum...

Dolar dün 4.80’ler seviyesinde seyretmişti.

Pazartesi günü Erdoğan tarafından yeni kabinenin ilan edilmesinin hemen ardından doların TL karşısında yükseldiği görülmüştü.

CARİ AÇIK ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Cari işlemler açığı, Mayıs'ta 5 milyar 885 milyon dolar düzeyinde gerçekleşirken, 12 aylık açık ise 57 milyar 637 milyon dolar oldu.

Cari açık Mayıs ayında yüzde 9.6 artışla 5.89 milyar dolar ile beklentilerin üzerine çıktı. Piyasa analistleri ve ekonomistler cari açığın yüzde 1.5 dolayında artışla 5.45 milyar dolar düzeyine yükselmesini bekliyordu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin