Doktorlar şoke oldu: Kalçasından 8 santimlik bardak çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Doktorlar şoke oldu: Kalçasından 8 santimlik bardak çıktı

Çin'de doktorları ve olayı duyanları şoke eden bir olay yaşandı.. Hastaneye çığlıklar içinde gelen bir adamın röntgenini çeken doktorlar genç adamın anüsünde 8 santimetre çapında bir cam bardak olduğunu fark etti. Doktorlar ilk müdahaleyi elle hastanın anüs(makat) yolundan yaptı ancak bardak kaygan olunca yakalanamadı. Kırılmamış vaziyette bulunan bardağın nasıl oraya girdiği ise henüz bir muamma.. Genç adama bardağın nasıl oraya girdiği de soruldu..

Takip Et

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çin’de hafta başında hastaneye kaldırılan bir adam çığlıklar içinde ortalığı velveleye verince herkes şaşırmıştı. Kalçasında bir ağrı olduğunu söyleyen ve doktorlardan yardım isteyen evli ve genç adam neredeyse bayılacak gibi olunca doktorlar müdahale ederek röntgen çektirdi.

Guangzhou’da yaşayan adamın sorununun ne olduğunu anlamak isteyen doktorların kafasında daha çok soru işareti oluştu. Bunun sebebi ise röntgen sonuçlarında adamın kalçasında 8 santimetre yüksekliğinde ve 7 santimetre çapında bir cam bardak olmasıydı.

Kalçasından bardak çıkan Çinli genç adam

Hemen ameliyathaneye alınan adam orada da bağırmaya devam etti. Doktorlar öncelikle cam bardağı elle çıkarmak istediler. Bunun için hastayı sakinleştirmek ve gevşetmek için ilaç verildi. Bu sırada cisme ulaşan doktorlar bardak kaygan olduğu için elde edemedi.

Kalçasından bardak çıkan Çinli genç adam

Bunun üzerine ikinci yolu deneyen doktorlar ameliyat yaparak neşterle adamı kesip bardağı çıkardı. Bardağı kırılmadan çıkaran doktorlar, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadıklarını ama hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. İki gün boyunca hastanede yoğun bakımda kalan adam önceki gün kendine geldi. Çin basınına konuşan adam, bardağın kalçasına nasıl girdiğini söylemedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin