Doğan Medya (CNN,Hürriyet, Kanal D) satıldı!: Demirören iddiası


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Doğan Medya (CNN,Hürriyet, Kanal D) satıldı!: Demirören iddiası

Son dakika... Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu ile satış anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.. Doğan Medya Grubu dahilindeki Hürriyet, KanalD ve CNNTürk gibi dev medya kuruluşlarının da satışa dahil olduğu ifade ediliyor...

Takip Et

Doğan Medya'nın Demirören'e satıldığı iddia ediliyor..

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın, Mayıs 2011'de Milliyet ve Vatan'ı sattığı Erdoğan Demirören'le Doğan Medya Grubu'nun satışı konusunda anlaştığı iddia ediliyor..

TÜRK MEDYASININ AMİRAL GEMİSİ HÜRRİYET VE DAHASI..

Bünyesinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Tük kanallarını da bünyesinde bulunduran Doğan Medya Grubu'nu satın alan Demirören grubunun, bu satın almada arkasında başka bir sermaye grubunun da bulunduğu düşünülüyor.

SATIŞIN ARKASINDA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İDDİASI:

Aydın Doğan ve Erdoğan

Aydın Doğan, 2018'in ilk günlerinde Saray'a gitmiş ve Hande Fırat ile birlikte Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmede Doğan Holdin'e bağlı medya grubunun satışının ele alındığı iddia edilmişti..

DEMİRÖREN’DEN BİR YETKİLİ: AKŞAM SAATLERİNDE AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
Demirören grubundan üst düzey bir yetkili Reuters’ın sorularını yanıtladı. Reuters’ın sorusunu yanıtlayan üst düzey yetkili, “Doğan Medya Grubu’nu almak için görüşme yürütülüyordu. Belli aşamaya gelindi ve satın alma konusunda anlaşmaya varıldı. Doğan Grubu’nun bu akşam saatlerinde KAP’a açıklama yapması bekleniyor” dedi.

Doğan Medya Grubu ve satıldığı iddia edilen dev kuruluşlar

Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama (DPP)

Hürriyet yetkilileri satışı yalanlanmadı ve akşam saatlerinde KAP'a bildirileceğini belirtti. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar...

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin