Diyarbakır'da Hain Tuzak: Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca şehit oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Diyarbakır'da Hain Tuzak: Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca şehit oldu

Son dakika.. Hainlerden alçak tuzak.. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bozulan aracının başında bekleyen Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca teröristlerin saldırısına uğradı. Ağır yaralı olarak Silvan Devlet Hastanesine kaldırılan kahraman askerimiz kurtarılmadı..

Takip Et

Bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerden hain tuzak.. Takip ettikleri uzman onbaşı Mehmet Kızılca'ya silahlı saldırı düzenledi..

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde komşusu olan mesai arkadaşıyla birlikte aracına binen uzman onbaşı Mehmet Kızılca'nın siteden çıktıktan bir süre sonra aracı bozuldu. Mesai arkadaşını tamirci getirmesi için gönderen Kızılca,, aracının başında beklemeye başladı.

ARACIN YANINA YAKLAŞIP ŞEHİT ETTİLER

Aracının içerisinde tamirci bekleyen Kızılca, yanına gelen teröristlerin saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan ve Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan uzman onbaşı Mehmet Kzılca, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İLGİLİ HABER

MOBESELER İNCELEMEYE ALINDI

Saldırıyı düzenleyen teröristlerin Kızılca'yı takip ettiğini değerlendiren güvenlik güçleri, saldırganların kimlik tespitlerinin yapılıp yakalanması için mobese kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi. Savcılık soruşturma başlattı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin