Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? -TRT 1 bugün yayın akışı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? -TRT 1 bugün yayın akışı

TRT'den büyük cesaret isteyen 'Diriliş' paylaşımı... Diriliş Ertuğrul son yayınlanan bölümünün ardından bu akşam yeni bölümün yayınlanması bekleniyordu. Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi ekibi bir açıklama paylaşmış ve yeni bölümün bu hafta yayınlanmayacağı açıklanmıştı. TRT 1'in sosyal medya hesabından yapılan Diriliş Ertuğrul paylaşımı ise izleyiciler heyecanlandırdı. TRT 1'in bu akşam ki yayın akışı: https://www.birhaberoku.com/trt-1-bugun-yayin-akisi.html

Takip Et

Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı, geçen hafta çarşamba günü yayınlanan 98. bölümün ardından izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Son bölümün üstünden neredeyse 1 hafta geçmesine karşın yeni bölüm fragmanının yayınlanmamasıyla ilgili olarak Diriliş Ertuğrul ekibinden Twiter'dan bir açıklama gelmiş, dizinin platosunda çıkan yangın nedeniyle yeni bölümün yayınlanyacağı paylaşılmıştı. 

TV'DE BUGÜN HANGİ DİZİLER VAR?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Diriliş Ertuğrul ekibinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, önceki hafta sette çıkan yangının çekim koşullarını zorlaştırıldığı ve bu yüzden yeni bölüme bir hafta ara vermek durumunda kalındığı belirtildi.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekibin Twitter'dan yayınladığı açıklamada Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölümün 20 Aralık Çarşamba günü yayınlanacağı da ifade edildi.

 TRT'DEN 'TÜRK'LÜ DİRİLİŞ ERTUĞRUL PAYLAŞIMI

Dirilis Ertugrul TRT yeni bolum ne zaman

Yangın nedeniyle yeni bölümü iptal edilen Diriliş Ertuğrul'un izleyicisi habere çok üzülse de TRT 1'in sosyal medya hesabından sevindirecek bir haber geldi. Diriliş Ertuğrul özel bölümüyle 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin