Din adamı cinsel organıyla 30 metre otomobil çekti!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Din adamı cinsel organıyla 30 metre otomobil çekti!

Sosyal medyanın ve internetin gücü sayesinde birçok garip ve ilginç olaylara anında ulaşabiliyoruz.. Bazen o kadar sıradışı olaylar oluyor ki biz istemesek de o bize ulaşabiliyor. İşte bu olaylardan bir tanesi de bu. Hindistan'ın Bihar kentinin Munger bölgesinde bir din adamı, cinsel organıyla bir aracı 30 metre kadar çekti. Bu başarının ardından müritleri galeyana geldi ve büyük coşku yaşadı. Hintli din adamının sıradışı başarısının ardından mürit sayısının katlandığı öğrenildi.

Takip Et

Hindistan’da yıllar süren inziva sonrası güçlendiğini kanıtlamak isteyen bir adam cinsel organına bağladığı iple yüzlece kilo ağırlığındaki otomobili 30 metre çekti. Dini lider cinsel organıyla otomobili çekerken müritleri ise deyim yerindeyse coştu.

Penisiyle otomobil çeken din adamı

Yıllar önce günahlarından arınmak için inzivaya çekilen dini liderin taraftar sayısının hızla arttığı öğrenildi. Bu garip olayın ülkedeki diğer tarikatlara ve din adamlarına 'mürit kazanmak için' örnek olacağı öne sürülüyor. New York Post'ta yer alan habere göre, ismi açıklanmayan ve bölgede 'penisin babası' olarak tanınan din adamı, müritler sayısındaki artışın şüpheli olduğunu değerlendiriyor ve ciddi bir eleme yapacağını ifade ediyor.

İŞTE HİNTLİ DİN ADAMININ O BAŞARISI!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin