Deniz Seki tahliye oldu: İşte Seki'nin ilk 'özgür 'sözleri


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Deniz Seki tahliye oldu: İşte Seki'nin ilk 'özgür 'sözleri

Son dakika.. 2.5 yıl cezaevinde tutuklu bulunan ünlü Şarkıcı Deniz Seki Bakırköy cezaevinden tahliye edildi. Deniz Seki özgürlüğüne uzun bir aradan sonra kavuştu.. Deniz Seki cezaevi kapısında kendisini bekleyen hayranlarına ve gazetecilere kıza bir açıklama yaptı. Seki'nin tahliyesi izdihama neden oldu... İşte Seki'den ilk 'özgürce' açıklama..

Takip Et

2.5 yıldır Bakırköy cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki, bugün özgürlüğüne kavuştu. Sevenlerinin ve bir gazeteci ordusunun kendisini beklediği Deniz Seki büyük bir sevgi seli içinde özgür dünyaya merhaba dedi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki özgürlüğüne kavuştuğu ilk anlarda güvercinleri serbest bıraktı..

DENİZ SEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA

2014 yılında bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tutuklu bulunan Deniz Seki'yi sevenleri ve sanatçı dostları cezaevinin kapısında karşıladı.

Deniz Seki Tahliye Edildi Af Çıkar mı cezaevlerine özgürlük

Deniz Seki cezaevinden çıkarken izdiham yaşandı. Seki, kısa bir açıklama yaparak 'Sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Şimdi müsaade ederseniz ben biraz dinlenmek istiyorum. Çok teşekkür ederim.' dedi.

Deniz Seki Tahliye oldu işte ilk görüntü ve sözleri

Onu karşılamaya gelen pek çok hayranından biri de Leyla Bilen isimli yaşam koçu oldu.

Deniz Seki Tahliye edildi

Seki hayranı olan Bilen, onun hapse girmesiyle birlikte satın aldığı ve beslemeye başladığı güvercini salıverdi.

Deniz Seki Cezaevinden tahliye edildi

Kendisini karşılamaya gelen hayranlarına çok sevinen Seki, muhabirlerin sorularını ise uzun uzadıya yanıtlamak yerine üç gün sonrası için bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyerek aracıyla birlikte hapishaneden ayrıldı.

Seki özgürlüğünün ilk saatlerini Mecidiyeköy’deki bir otelde annesi ve ailesiyle birlikte karşılayacak. Seki’nin bir süre bu otelde kaldıktan sonra basın açıklaması yapacağı söylendi.

ÜNLÜLERDEN DENİZ SEKİ MESAJLARI

Büyük bir heyecanla Deniz Seki'nin özgür kalmasını bekleyen sanatçı dostları sosyal medya üzerinden Seki'ye destek mesajları yayınladı.

 Seren Serengil

Tatlım ,canım , dünya güzelim melek kalplim seni bekliyoruz. ..bak bitti işte kavuşuyoruz. . Mutlu günler başlıyor artık .. sana özel programı bile 12.00 ye aldık sırf senin bu anlarını canlı canlı herkese aktarabilirsiniz adına. . mutluluğunu paylaşabilmek için. ... Sevdiğin adam bekliyor biz bekliyoruz hadi kapı açılsın versinler seni bize artık.

İLGİLİ HABER

Metin Arolat

Son bir gece. Özgürlüğe son bir gece. Suçlu yada değil. Haklı yada haksız. Verilmiş bir ceza ve o ceza çekildi. Bitti. Son bir gece kaldı Deniz. En uzun gecelerinden biri belki de. Ama o güneş doğacak. Bundan sonra umarım, bütün yaşananlardan çıkartılması gereken bir ders varsa çıkartır, istediğin gibi, seni sevenlerinle birlikte şahane bir hayat yaşarsın. Seni üzecek şeyler, senden uzak olsun.

Nilgün Belgün

Sevgili Deniz bu gece belki de senin en uzun gecen olacak. Yarın özgürlüğüne kavuşuyorsun. Hayatta en önemli değer özgürlüktür. Bundan sonra sonsuza kadar mutlu bir hayat yaşaman dileğimdir. Gerisi nasılsa gelir #Deniz Seki İyi geceler…

Gonca Vuslateri

Bitti Denizim… Sular çekildi. Geriye deniz yıldızları kaldı. Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar, ne zorlu dalgalar… Geçti hepsi. Sevenlerin sana kavuşuyor. Bu son gecende tüm tecrübene sağlık diyeceğimiz bestelerinle geliyorsun. Sesini çok özledik. Haydi buluşalım, sarılalım minnoş yüreklim, pamuk ellim. Biricik, zamansızca birbirimize kavuşup dertleştiğim güzel sohbetli, güzel yürekli insan… Allah kurtardı…

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin