Dehşet! Gaziantep'te 9 aylık bebeğe tecavüz, Çoban tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Dehşet! Gaziantep'te 9 aylık bebeğe tecavüz, Çoban tutuklandı

Gerçek olmasın dedirten, dehşet verici olay Gaziantep'te meydana geldi. Günübirlik tarım işçisi olarak tarlada çalışan Suriyeli ailenin, kurdukları çadırda uyuyan 9 aylık bebeklerine tecavüz edildi. 18 yaşındaki sapık çoban S.D. tutuklandı. Bebeğini emzirmek için çadıra giden anne bebeğin bezinde kan görünce kocasına haber verdi ve İslahiye Devlet Hastanesine götürdü, burada yapılan muayenede 9 aylık bebeğin tecavüze uğradığı ortaya çıktı..

Takip Et

Gaziantep'te tarım işçisi Suriyeli ailenin 9 aylık bebeklerine tecavüz edildi.. Hastene raporuyla da kesinleşen tecavüz skandalı sonrası tecavüzcü sapık tutuklanıp cezaeivne gönderildi.

İslahiye ilçe merkezinde, İslahiye Devlet Hastanesi'nin arkasındaki tarlada kocası ile birlikte çalışan adı açıklanmayan Suriyeli anne, sıcaktan çocuklarını koruma amacıyla kurdukları derme çatma çadıra 9 aylık bebeklerini uyutarak tarlada çalışmaya başladı.

Bir süre sonra bebeğini emzirmek ve kontrol etmek için çadıra dönen anne bebeğinin bezinde kan görünce kocasını çağırdı. Karı koca, bebeklerinin, cinsel istismara uğradığı endişesi ile hemen İslahiye Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste müdahale edilen bebeğe cinsel istismar tanısı konularak polis ve jandarma ekiplerine bilgi verildi.

VALİLİK: ÇOBAN TUTUKLANDI

Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bir çobanın aynı çiftlikte çalışan Suriyeli aile tarafından emanet edilen kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün İslahiye ilçesi Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla İlçe Jandarma Komutanlığına başvuru yaptığı aktarıldı.
Başvuru üzerine titiz çalışmalar yürütüldüğü belirtilen açıklamada, "Çiftlikte çoban olarak çalışan şüpheli S.D. adlı şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış, düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Mağdur aile ve çocuğumuz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce koruma altına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

AİLE BAKANI: EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRALACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Antep'te çobanlık yapan S.D.'nin Suriyeli bir ailenin 9 aylık bebeğine tecavüz etmesi olayı ile ilgili olarak, "Bu iğrenç olay, toplumumuzun tüm fertleri ile birlikte bir anne olarak şahsımın da vicdanında büyük bir infial yaratmıştır. Yavrumuz ile ailesi, devletin koruma şemsiyesi altına alınmıştır. Aileye yönelik gerekli psikososyal destek faaliyetleri bakanlığımızca yapılmaktadır. İnsanlık dışı bu suçun failinin adalet önünde en kısa sürede en ağır şekilde cezalandırılmasının sonuna kadar takipçisi olacağız." dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin