Darmık Dağı'na Türk Bayrağı dikildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Darmık Dağı'na Türk Bayrağı dikildi

Son dakika.. 'Zeytin Dalı', terör örgütlerinin işgali altındaki Suriye topraklarına barış ve huzur getiriyor.. 14'üncü gününe giren 'Zeytin Dalı Harekatı'nda bir kilit nokta daha ele geçirildi. Afrin'e yürüyen kahraman Türk askeri yine stratejik öneme sahip Darmık Dağı'nı teröristlerden temizledi.. Burseya Dağı'nda olduğu gibi, şanlı Türk Bayrağımız Darmık Dağı'nda da zirvedeki yerini aldı..

Takip Et

SON DAKİKA... GEÇTİĞİMİZ HAFTA BURSEYA DAĞI'NDA OLDUĞU GİBİ, ŞANLI TÜRK BAYRAĞI, SURİYE'NİN DARMIK DAĞI'NDA DA ZİRVEDEKİ YERİNİ ALDI... KAHRAMAN MEHMETÇİK BAYRAĞIMIZI DAĞIN ZİRVESİNE DİKTİ...

TSK tarafından 20 Ocak günü saat 17.00’de başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 14’üncü gününde, Türk askerlerinin ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin’e ilerleyişi sürüyor. Teröristlerden temizlenen stratejik noktalara Darmık Dağı da eklendi.

Darmık dağı Türk Bayrağı Dikildi
Şanlı Türk Ordusu ve kahraman askerlerimiz, Suriye'nin işgal altındaki topraklarını adım adım teröristlerden temizliyor.. Geçtiğimiz hafta Burseye Dağı, bu hainlerden temizlenmiş ve dağın zirvesine Türk Bayrağı dikilmişti.. TSK, bugün teröristlerden temizlediği bir diğer stratejik öneme sahip Darmık Dağı'nın zirvesine şanlı Türk Bayrağımızı dikti..

İŞTE DARMIK DAĞI’NA BAYRAK DİKİLEN O AN

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin