Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaydı İstifa depremi..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaydı İstifa depremi..

Daha önce trafikte yol verme yüzünden kavga ettiği motosikletli bir gruba silah çekmesiyle gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın koruması ve yeğeni Ali Erdoğan'ın istifa ettiği iddia edildi. İstifayı sosyal medya hesapları da teyit etti. İşte o açıklama.

Takip Et

Fatih Tezcan, "CB Erdoğan'a en sadık isim Ali Erdoğan, istifa etti. Reis'e yakın ve sadık kim varsa, bir şekilde el çektiriliyor." diye paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni olan Ali Erdoğan'a ait olduğu bilinen Facebook hesabından da, "Ali abi hesabı kullanmaya ara vermiştir" denildi. Sosyal medya hesaplarından da, Erdoğan'ın istifasıyla ilgili, hastalık nedeniyle ara verdiği konuşuluyor. Ali Erdoğan İStifa Mı etti

FACEBOOK HESABINDAN AÇIKLAMA
Ali Erdoğan ismiyle bir Facebook hesabından şu açıklama yapıldı, "Son zamanlarda herkesimden üzerine oynanıyordu. BİMER'e yoğun şikayetler gidiyordu, son motorsiklet vakasıda cabası oldu büyük ihtimalde hem dinlendirmek hem de bazı kesimleri susturma operasyonu olabilir, reisin istem ve bilgisi dahilinde herşey, rahat olun daha öncede Ali abi ara vermişti tekrar sayfayı yönetmeye devam edecek"

MOTORCU GRUPLA TRAFİKTE TARTIŞMA VE SİLAH ÇEKME OLAYI:

İstanbul’da motorsikletli bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalığını da yapan yeğeni Ali Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu bir grubun saldırısına uğraYIP. Motorsikletli grubun önünü kesen siyah arabadakiler, silah çekti, hakaretlerle motorsikletli gruptakilerin üzerine yürümüşlerdi.Erdoğan Koruması Ali Erdoğan

Siyah bir araçla grubun önünü kesen gruptakiler aracın bagajından uzun namlulu silahlar çıkarırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumalığını yapan yeğeni hakaretler yağdırmasıyla gündeme gelmişti.

KAYNAK: www.kupurhaber.com

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin