Çorum'da katliam gibi kaza. 13 kişi öldü, 18 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çorum'da katliam gibi kaza. 13 kişi öldü, 18 yaralı

Son dakika.. Çorum'da katliam gibi bir kaza meydana geldi.. Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yolcu otobüsünün park halindeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yolcu otobüsünün TIR'a çarptığı kazaya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, "11 kişinin cesedine ulaştık; ancak bu sayının, 14'e yükselme ihtimali var." dedi.

Takip Et

SON DAKİKA.. ÇORUM'DA FACİA... 10 ÖLÜ 18 YARALI...

İstanbul’dan Tokat’a giden yolcu otobüsü saat 06.00 sıralarında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde park halindeki TIR’a çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre, 13 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası otobüs alev aldı. İtfaiye ekipleri ise yanan araçlara müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum Trafik Kazası

ÖLÜ SAYISI 13’E YÜKSELDİ

Çorum’un Osmancık ilçesinde, yolcu otobüsünün park halindeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada, ölenlerin sayısı 13’e çıktı. Yanan otobüste ekiplerin incelemesinin sürdüğü ve hayatını kaybedenlerin sayısında artış olabileceği bildirildi. Yaralıların hastanede tedavileri sürerken, ölenlerin kimliklerinin tespiti için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

BAŞSAVCI: ÖLÜ SAYISININ 14’E YÜKSELME İHTİMALİ VAR
Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, kazanın olduğu bölgeye gelerek, incelemelerde bulunup, bilgi aldı. Yolcu otobüsünün TIR’a çarptığı kazaya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Başsavcı Yurdagül, otobüs şoförünün Tokat’a gitmek üzere Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden hareket ettiğini söyledi. Ölü sayısının 14’e yükselebileceğini kaydeden Yurdagül, şunları söyledi: “Otobüste 3’ü mürettebat olmak üzere 35 kişi olduğu belirtiliyor. İlk yapılan çalışmalara göre, 11 kişinin cesedine ulaştık; ancak bu sayının, 14’e yükselme ihtimali var. Ölenler arasında çocuklar da bulunuyor. Ekiplerimizin çalışması devam ediyor. Osmancık İlçe Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplam 21 yaralının tedavisi sürüyor. Yolcu otobüsü, Gürcistan plakalı olan ve doğal gaz borusu taşıyan, arızalanmış halde, yol kenarında bekleyen TIR’a arkadan çarpmış. Çarpma ile birlikte otobüs, alev alıyor. Yolcular, o saatte çoğu uyuduğu için kazanın oluş şeklini çoğu bilmiyor; ancak yaralı olanların bazıları, camları kırarak, kendilerini dışarı atmışlar. Arkasından yaralılar, sağlık görevlilerinin gelmesiyle beraber hastanelere kaldırdılar. Sağlık durumu ağır olan yok.”

 

Kaza sonrası otobüs alev aldı. İtfaiye ekipleri ise yanan araçlara müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum Trafik Kazası

FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 10’A YÜKSELDİ

Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün park halindeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada, ölü sayısı 10’a çıktı. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, kazada 10 kişinin öldüğünü, 18 kişinin de yaralandığını söyledi.

Çorum Trafik Kazası

Karataş, otobüsten yanan cesetlerin çıkarılmaya çalışıldığını ve çalışmanın devam ettiğini bildirdi. Ölenler arasında çocukların da olduğu ifade edildi.

Yaralıların hastanede tedavileri sürerken, ölenlerin kimliklerinin tespiti için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Çorum'da katliam gibi kaza. 10 kişi öldü, 18 yaralıÇorum'da katliam gibi kaza. 10 kişi öldü, 18 yaralıÇorum'da katliam gibi kaza. 10 kişi öldü, 18 yaralıÇorum'da katliam gibi kaza. 10 kişi öldü, 18 yaralıÇorum'da katliam gibi kaza. 10 kişi öldü, 18 yaralı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin