Comolli'nin İlk Transferi Saint-Etienne'den Bamba


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Comolli'nin İlk Transferi Saint-Etienne'den Bamba

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Fransız ekibi Saint-Etienne'de forma giyen 22 yaşındaki Fildişi Sahili asıllı Fransız futbolcuyu Fenerbahçe'ye getiriyor.

Takip Et

Fransa Ligue 1'de Saint- Etienne forması giyen Jonathan Bamba'nın Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alması Başkan Ali Koç'un bir taraftan seçime hazırlanırken, diğer taraftan başkan olacağına inanarak gelecek sezonun planlamasını yaptığının göstergesi.

Mazbatayı aldığı günün akşamı İstanbul'a gelen ve sportif direktör olarak göreve başlayan Damien Comolli'nin ülkesi Fransa'da en yakın olduğu kulüp Saint-Etienne ve doğal olarak Jonathan Bamba'yı da en yakından tanıyan isimlerden biri. Bitiricilik noktasında ülke medyasından eleştiriler alan Bamba, pas oyununu ve verkaçlarla gole gitmeyi seven bir isim.

AYLIK 18 BİN EURO KAZANIYORDU, BONSERVİSİ ELİNDE

Saint-Etienne'de ayda brüt 18 bin Euro kazanan ve sözleşmesi bu ay sona eren Jonathan Bamba'nın menajeri, Fransız ekibinden 3 yıllık kontrata karşılık ilk yıl 130 bin, ikinci yıl 140 bin, 3. yıl için de 150 bin Euro isteyince ipler kopma noktasına geldi. İtalya'dan İnter ve İngiltere'de Newcastle United da genç oyuncunun peşinde. Geçen sezon ekim ayında yeni kontrat imzalamadığı için genç takıma gönderildiğinde Saint- Etienne kulübünde polemik konusu olan Jonathan Bamba, daha sonra tekrar A takıma alınmıştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin