Çok kritik görüşme: Yıldırım, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Kahraman


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çok kritik görüşme: Yıldırım, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Kahraman

Son Dakika Haberi.. Başbakan Yıldırım, TBMM'de Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP ve MHP lideri ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. TBMM'de yapılan "tezkere" toplantısına beklendiği gibi HDP hariç tüm partiler tam destek veriyor.

Takip Et

TBMM'de olağanüstü  bir görüşme daha... Kritik görüşmede Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet bahçeli ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman vardı..

Başbakan Yıldırım, TBMM'de Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP ve MHP lideri ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

BEKLENDİĞÜİ GİBİ SADECE HDP TEZKERE KARŞI ÇIKTI

TBMM'deki tezkere için gerçekleştirilien olağan üstü toplantıda Hükümet adına konuşan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, IKBY'nin referandumunu "yok hükmünde" sayacaklarını söyledi. MHP'li Erkan AKçay "Bir gece ansızın. Şaka değil.." dedi... Tezkereye AK Parti, CHP ve MHP destek verirken HDP karşı çıkıyor

SÜRPRİZ "MİNİ ZİRVE"

Başbakan Binali Yıldırım, partiler adına yapılan konuşmaların ardından verilen arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Meclis'teki bu sürpriz buluşmada Başbakan'ın tezkereye 'Evet' diyeceklerini açıklayan iki partinin liderine teşekkür etti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin