Çıtır köpek ölmüştü! O akademisyen istifa etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çıtır köpek ölmüştü! O akademisyen istifa etti

O akademisyen istifa etti.. İstanbul Beylerbeyi’nde 17 yaşındaki Çıtır isimli köpeği, apartmanda koku yaptığı gerekçesi ile gece yarısı bir taksinin bagajında Ataköy’e bir hayvan barınağa, "bir çöp gibi" vicdansızca atan akademisyen Özlem Kumrular, çalıştığı Bahçeşehir Üniversitesi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Takip Et

Kumrular, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gündemdeki Çıtır köpek meselesine dair sürecin sağlıklı yürümesi adına Bahçeşehir Üniversitesi’ndeki görevimden istifa ettiğimi bildiririm” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kumrular’ın Ataköy’de sokağa bırakmasının ardından koma halinde Sultangazi’deki barınağa götürüldüğü ortaya çıkan Çıtır’ın burada yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

Çıtır Köpek Özlem Kumrular istifa

EVİNDEN VE KULÜBESİNDEN UZAKTA MELEK OLDU.

İstanbul Beylerbeyi Abdullah Ağa Hamamı Sokağı’nın mahalle sakinlerinden Çıtır, son günlerini yaşadığı 17 yıllık ömrünü bir taksi bagajında götürüldüğü hayvan barınağında, kulübesinden ve sevdiklerinden uzakta, bir başına, belli ki yaşadığı olayın şoku ve psikolojik etkisiyle bunalıma girip aramızdan ayrıldı ve melek oldu...

Çıtır Köpek Özlem Kumrular istifa

Apartmanı cenaze evine çeviren komşular, bu şekilde ölümünden Çıtır’ı kendilerinden habersiz barınağa götüren Sosyolog Özlem Kumrular’ı suçluyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin