Çiftlik Bank'a para yatıranlara büyük şok: Ödemeler yapılmıyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çiftlik Bank'a para yatıranlara büyük şok: Ödemeler yapılmıyor

Onbinlerce vatandaşın büyük miktarlarda para yatırdığı Çiftlik Bank'tan şoke eden açıklama geldi.. Sosyal medya hesabından yapılan video açıklamada, üyelere bir süredir ödeme yapılamadığı ortaya çıktı. Ödeme yapılmamasının gerekçesi olarak da, bankaların kendileri ile çalışmaması olarak gösterildi.. Açıklama yapan yetkili, O bankalar bir gün buraya dizilecekler.. dedi..

Takip Et

Şirket adına Çiftlik Bank Genel Müdürü sıfatıyla Facebook hesabından açıklama yapan kişi, çalışmakta oldukları bankanın kendileriyle tek taraflı olarak çalışmayı durdurduğunu ve bu nedenle üyelerine para ödemesi yapamadıklarını öne sürdü.

"O BANKALAR BİRGÜN BİZE GERİ DÖNECEK AMA!"

Sosyam medyaya yüklenen videoda, biz büyük bir aileyiz sözleriyle başlayan ve şirket SEO'su Mehmet Aydın'ın çok büyük biri olduğunu öne süren şirket genel müdürü, bugün bizi zor durumda bırakan bankalar birgün mutlaka bize geri dönecek, ancak o zaman biz onlara sırt çevireceğiz, yakın zamanda herşey düzene girecek. Çiftlik Bank'ı BİMER'e şikayet edenler var. Genellikle bir tavuk hediye ettiğimiz, hiçbir yatırımı olmayan üyeler bizi şikayet etmiş.. Bunların hepsini açıklayacağız.  

"O BANKALAR BURAYA DİZİLECEK"

Şirket yetkilisi konuşmasının devamında, Yakın bir zamanda, çok kısa süre içerisinde, rapor yayınlandıktan sonra o bankaların buraya sıraya dizildiğini göreceğiz arkadaşlar.  Ben yine buradan hodri meydan diyorum, gücünüz yetiyorsa bizimle anlaşın bu akşam, üyelerimizin paralarını verelim.. dediği görüldü. 

Ödeme Yapılmıyor, Çiftlik Bank
Kenya-Uganda sınırında adak kurban kesen Çiftlik Bank SEO'su Mehmet Aydın (Ortadaki)

KENYA-UGANDA SINIRINDA ADAK KURBAN KESTİK

Sosyal medyada yayınlanan videonun sonunda, Afrin ve Mehmetçikler için şirket SEO'su Mehmet Aydın'ın kurban adağını Kenya-Uganda sınırında kestiklerini anlatan şirket müdürü, kurban parasını da Mehmet Aydın beyefendinin kendi hesabından ödediğini belirtti. Yetkili, aklıselim bir bankanın kendileriyle çalışması halinde 500 bin üyenin paralarını ödeyebileceklerini iddia etti..

BAKAN TÜFENKÇİ: İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çiftlik Bank soruşturmasıyla ilgili bir soruya "Çiftlik Bank ile ilgili daha önce yaptığımız açıklamalarda ifade ettiğimiz gibi müfettiş soruşturmaları bitti. Şimdi onu değerlendiriyorlar. Soruşturmalardan ortaya çıkan, bu tür oluşumlara özellikle sanal alemde insanları dolandırmaya yönelik gerçek mal ve hizmet ticaretinin dışında ticarette bir takım mevzuatsal anlamda koşullar ve sıkıntılar olduğunu gördük. Şimdi onunla ilgili düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Sadece bu konu değil, din istismarlarından tutun insanlarımızı ve tüketicilerimizi yanıltmaya yönelik bir çok sıkıntılı ticaret var. Adına ticarette denmez, aldatmaya yönelik hem reklamlar var hem de bununla menfaat sağlamaya çalışan bir kesim var. Bunları da içine alacak kapsamlı bir düzenlemeyi de hazırlıyoruz. Bitince sizlerle de paylaşacağız" yanıtını verdi.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin