CIA ve MOSSAD Fethullah Gülen'in yerine geçecek ismi belirledi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CIA ve MOSSAD Fethullah Gülen'in yerine geçecek ismi belirledi

Terör örgütü FETÖ, başta ABD olmak üzere Dünya genelinde birçok Müslüman ülkede kara para ağı, kirli bir din tezgahına hanedanlık yapıyor. Küçük yaşta çocukları kendi okullarında bir din militanı olarak yetiştiriyor, sınav sorularını önceden veriyor, torpil yapıyor ve onları kendi ülkelerinde önemli kurumlarda önemli mevkilere kadar getiriyor.

Takip Et

Türkiye bu kirli tezgahın en canlı şahidi ve mağduru oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın bile en yakınındakiler o din teröristinin devşirme militanları olduğu anlaşıldı. Vakti geldiğinde bu teröristler FETÖ tarafından bir silah gibi kullanılıyor.

FETÖ LİDERİ TUTUKLANINCA YERİNE KİM GELECEK?

FETÖ elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen’in yerine geçmesi beklenen İsmail Büyükçelebi de ABD’de yaşıyor

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen'den sonra, örgütün en etkili isminin İsmail Büyükçelebi olduğu söyleniyor. Finans kaynakları ve eğitim kurumları ile ilgili tüm kararlarda söz sahibi olan Büyükçelebi'nin, Gülen'den sonra örgütün başına geçeceği iddia ediliyor. 

FETÖ yapılanmasında 12 imamdan biri olan Büyükçelebi'nin siyasiler ile Gülen arasında aracılık yaptığı ve uzun süredir ABD'de bulunduğu biliniyor. ABD'de açtıkları vakıf ve kurumlarla ülkedeki akademisyenler, gazeteciler, bürokratlar, siyaset çevreleri ve iş adamlarıyla irtibat halinde olan terör örgütü, ihtiyaç duyduğu anlarda bu ilişkilerini devreye sokarak bilgi, haber ve reklam ile parasal kaynak ve hukuki imtiyaz elde edebiliyor.

CIA VE MOSSAD, FETÖ DAĞILMASIN DİYE BU ÖNLEMİ ALMIŞ

Geçtiğimiz yıllarda Gülen'in öldüğüne dair haberler sosyal medyada hızla yayılmış ve bu konuda Gülen'in bile yerine geçecek kişiyi veliaht olarak tebliğ ettiği iddia edilmişti.

Mustafa Özcan kimdir, FETÖ

Fethullah Gülen ölmeden önce Mustafa Özcan'ı veliaht olarak belirledi iddiarı ortaya atılmıştı...

Gülen; Şerif Ali Tekalan, Abdullah Aymaz, İsmail Büyükçelebi, İlhan İşbilen, Mustafa Özcan, Naci Tosun, M.Ali Şengül, Ahmet Kurucan, Erdoğan Tüzün, Mustafa Yeşil, Hidayet Karaca, Suat Yıldırım ve Cevdet Türkyolu gibi isimlerin arasından Mustafa Özcan’ı seçmiş ve bunu sadece el yazısı ile değil, çekirdek ekibe bizzat tebliğ ettiği gündeme gelmişti

CIA ile Mossad ortaklaşa aldıkları bir kararla, FETÖ orgütünün dağılmaması için, Müritlerinin Mehdi Aleyhisselam olarak gördükleri Fethullah Gülen’i böyle bir vasiyete zorladıkları iddia edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin