CHP Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında FETÖ soruşturması


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında FETÖ soruşturması

CHP'yi şoke eden son dakika gelişmesi.. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak”, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçlarından soruşturma başlatıldı. Akaydın hakkında , 15 Temmuz olayı bir tiyatrodur. 250 insanı bizzat devlet öldürmüştür. sözleri nedeniyle soruşturma açıldığı öğrenildi..

Takip Et

Son dakika.. CHP Antalya milletvekili Mustafa Akaydın hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı...

Akaydın 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi için, 15 Temmuz olayı bir tiyatrodur, evcilik oyunudur. Ben TV'den komedi izler gibi izledim. 250 insanı bizzat devlet öldürmüştür.. sözlerini sarf etmişti..

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında, 3 Ağustos 2017 tarihinde yaptığı, “15 Temmuz olayı bir tiyatrodur, evcilik oyunudur. Ben TV'den komedi izler gibi izledim. 250 insanı bizzat devlet öldürmüştür..” sözleri sebebiyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Mustafa Akaydın CHp FETÖ

CHP’li Akaydın’a yöneltilen suçlamaların, “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak”, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” olduğu belirtildi. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin