CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 3 seçimi de kazanacağız. Kuşkumuz yok!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 3 seçimi de kazanacağız. Kuşkumuz yok!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2019’daki seçimlerin tamamını kazanacaklarını öne sürdü.. Kılıçdaroğlu: Seçimlerde sandıklara sahip çıkacağız. Demokrasiyi savunan bütün kesimlerle ortak hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız ise kazanacağından kuşku duymadığımız bir isim olacak. Güneşli günleri hak eden güzel ülkemizi, bugün içinde bulunduğu karanlığın içinden çekip kurtaracağız...

Takip Et

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, tabandan gelen bilgiler, anketler, siyasi ve ekonomik raporlara dayanarak 'kazanacağız' diyor..... Vatandaşın gelecek kaygısı var. Her anne-baba çocuğunun yarınından kaygı duyar hale geldi. Güneşli günleri hak eden güzel ülkemizi, bugün içinde bulunduğu karanlığın içinden çekip kurtaracağız...

Adalet kalmadı, ekonomik çöküntü, eğitimin getirildiği acı tablo, ülkeyi ortadoğu bataklığına sürükleyen siyasi hatalar ve daha onlarca neden. Halk kurtuluş arıyor ve biz bir can simidi gibi olacağız. Kuşkumuz yok, 2019 seçimlerinin tamamını kazanacağız.. diyor CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu..

Şeker Fabrikaları Saygı Öztürk ve Kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu, Gazeteci Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Kamuoyunda büyük tepki toplayan Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi için “İktidar, vatandaşın vergisiyle yapılan fabrikaları, sanki batan geminin malları gibi satıyor” dedi.

DIŞ POLİTİKA BİR FELAKET

İktidarla hesaplaşma seçimde olacak. Dış politika tam bir felaket. En büyük darbeyi sanayici yiyor. Hükümet de borç batağında. 15 yılda 147 milyar dolar faiz ödediler. Faizi ödeyen bu ülkenin fakir fukarasıdır.

Saray efradı, ticareti vergi cennetlerinden yapıyor. Buna rağmen utanmadan sıkılmadan ‘yerliyiz, milliyiz' diyorlar.

Hapishaneler tıka bası dolu. Bir FETÖ borsası kurulduğunu herkes biliyor. İktidar milletvekilleri de bunun farkında.

Seçimde bütün sandıklara sahip çıkacağız. Sadece CHP'liler değil, demokrasiyi savunan bütün partiler, sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarıyla ortak hareket edeceğiz.

Seçim Yasası'nı değiştirerek nasıl daha fazla milletvekili çıkaracakları arayışını sürdüren iki parti ittifak yapacaklarını açıkladı. Bu onların millete güven duymadıklarının göstergesidir.

SONLARINI HAZIRLIYORLAR

Milletin oyu ile değil, yasada yapılan düzenlemelerle iktidarını nasıl sürdürebileceğinin arayışıdır. Bu arayışa giren partiler, kendi sonlarını hazırlıyorlar.

Bizim tarihimiz şunu göstermiştir: Kim seçim yasalarıyla oynadıysa hep kaybetmiştir. Bunlar da kaybedecekler. Bunun için en büyük görev seçimlerde vatandaşa düşüyor. Mutlaka sandığa gidip oy kullanmalılar.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için karar verecek olan Parti Meclisimizdir. Cumhurbaşkanı adayını belirlerken, yüzde 100 kazanacağından hiç kuşku duymadığımız, demokrasiden yana AKP tabanı ve diğer partilerden de destek almak istiyoruz. Bazı siyasi partilerle aday belirlemeden önce de oturup konuşacağız.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin