CHP'den imza açıklaması: Toplanan İmza sayısı yeterli değil!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
CHP'den imza açıklaması: Toplanan İmza sayısı yeterli değil!

Son dakika haberi CHP'de kurultay tartışması bitmiyor.. CHP yönetiminden teslim edilen imzalar hakkında ilk yorum Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten geldi...

Takip Et

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "İlk incelemelere göre olağanüstü kurultay için yeterli sayının olmadığı görülüyor" dedi.

CHP'Lİ ERKEK'TEN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, imza açıklamasında bulundu. Erkek, "Arkadaşlarımız teslim etti. Yazı işlerinden imzalar tek tek incelendi. Tüzüğümüzün öngördüğü yeterli sayı olmadığı görülüyor. Delegelerimizin noter onaylı imzaların sunulması gerekir. Fotokopilerin başka notere onaylatıldığı tespit edildi." dedi.

İLGİLİ HABER

İMZALAR İNCELENECEK

Edinilen bilgiye göre imzalar, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’e teslim edilecek. Hukuk İşleri, tutanakla teslim aldığı imzaları yeniden inceleyecek. İnceleme sonrası delege hazirun cetveline ölüm, mükerrer, sahte imza gibi durumların işlenmesi ile ortaya çıkacak tabloyla kurultayın yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Genel merkezin, imzaların tesliminden sonra incelemek için yaklaşık bir aylık süresi bulunuyor. Ancak tartışmanın uzamaması için bu sürenin kullanılmayacağı da konuşuluyor. Kararın en kısa sürede açıklanacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin