CHP'de Cumhurbaşkanlığı adayı için 'İnce' çalışma


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP'de Cumhurbaşkanlığı adayı için 'İnce' çalışma

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu gibi.. CHP'de İlhan Kesici milletvekilliği adaylığı için başvuru yaptı. Kesici'nin ismi Muharrem İnce ile birlikte Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçiyordu. Bu başvuru ile birlikte Muharrem İnce'nin adaylığı da neredeyse kesinleşmiş oldu.. CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması beklenen salona asılacak afişleri matbaada hazırlandı. Afişlerde İnce’nin fotoğrafının üzerinde “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganının yazdığı görüldü. Muharrem İnce, doğum günü olan yarın Hacıbayram Camisi’de cuma namazını kıldıktan sonra cumhuriyetin temellerinin atıldığı 1. Meclis binasına yürüyecek...

Takip Et

CHP'NİN TABANI BÜYÜK ÇOĞUNLUKLA ONU İSTİYORDU..

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi neredeyse kesinleşen Muharrem İnce, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan yürüyecek. İnce, adaylığı açıklandıktan sonra Atatürk'ün 23 Nisan 1920'de 1. Meclis'i açarken yaptığı gibi Hacıbayram Camisi'nde cuma namazı kıldıktan sonra 1. Meclis'e yürüyecek. Yarının İnce için bir diğer özelliği de doğum günü olması.

"CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” sorusu yarın netlik kazanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da yarın saat 10’da düzenlenecek tören ile CHP’nin cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

Türkiye'ye güvence, Muharrem İnce
Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması beklenirken, salona asılacak afişleri de matbaada hazırlandı.  Afişlerde “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganının yazdığı görüldü. 

MUHARREM İNCE KESİN GİBİ!
CHP koridorlarında konuşulara göre ise bu isim Yalova Milletvekili Muharrem İnce. İsmi CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında yer alan Muharrem İnce, parti grup toplantısına gelişinde CHP'li TBMM Başkan vekili Yaşar Tüzün tarafından kapıda karşıladı. Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan İnce “Yarını bekleyin her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP kulislerinde de İnce'den başka bir ismin telaffuz edilmemesi dikkat çekti. CHP koridorlarında konuşulanlara göre İnce'den posterleri için fotoğraf da istendi.

Muharrem İnce Aday

HACI BAYRAM’DA CUMA NAMAZI

Sözcü Gazetesi'nin iddiasına göre; Muharrem İnce, ismi açıklandıktan sonra cuma namazı için Hacıbayram Camisi’ne giderek burada cuma namazını kılacak. Burada namaz kıldıktan sonra cumhuriyetin temellerinin atıldığı 1. Meclis binasına yürüyecek olan İnce, ikinci günü ise memleketi Yalova’da geçirecek. Yalova milletvekili olarak siyasette yer alan İnce, ilk mitingini de burada yapacak.  İnce önce babasının mezarını ziyaret edip dua edecek dada sonra annesinin elin öpüp duasını alacak.

İNCE’NİN DOĞUM GÜNÜ

Yarının Muharrem İnce için bir başka önemi ise doğum günü olması. İnce 4 Mayıs 1964 günü Yalova’da dünyaya geldi.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin