Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!

Türkiye'de en çok yükselen iki şey, 1- Cenk Tosun, 2- Dolar.. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kendi sahasında Porto ile karşılaştı. Mücadeleye damgasını vuran sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri Cenk Tosun oldu. Attırdığı gol kadar, Atiba ile atışması da gündem olan golcü oyuncu hakkında atılan twetler İşte o twetlerden bazıları...

Takip Et

Beşiktaş Porto ile karşılaştı. Mücadeleye damgasını vuran sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri Cenk Tosun oldu.

Attırdığı gol kadar, Atiba ile atışması da gündem olan golcü oyuncu hakkında atılan tweetler..

İşte o twitlerden bazıları.

Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin