Ceceli'ye bir darbe daha. Tepkiler Üzerine Konserleri Peş Peşe İptal


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ceceli'ye bir darbe daha. Tepkiler Üzerine Konserleri Peş Peşe İptal

Son dakika.. Şarkıcı intizar ve eski eşi Sinem Gedik'in uygunsuz videolarını sosyal medyada sızdırdığı iddia edilen şarkıcı Mustafa Ceceli'ye tepkiler dinmiyor. Şarkıcının daha önceden planlanan konserlerinin peş peşe iptal edildiği belirtiliyor.. AKP'li Konya’nın Seydişehir Belediyesi'nce düzenlenecek şölende vereceği konser, belediye tarafından son anda iptal edildi. Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde vereceği konser de vatandaşların tepkisi üzerine Filyos Belediyesi tarafından iptal edildi.

Takip Et

MUSTAFA CECELİ KONSERLERİ İPTAL EDİLİYOR..

Son dakika.. Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin daha önceden anlaşmaları yapılan konserlerinden iptal haberleri gelliyor..

AKP'li Seydişehir Belediyesi'nin 10-15 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği ’Seydişehir Kalkınma Şöleni’nde sanatçılar Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt ve Grup İmera’nın yanı sıra Mustafa Ceceli’nin de konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Seydişehir Belediyesi, 10 Ağustos günü Mustafa Ceceli’nin vereceği konseri iptal etti. Konserin iptal edilme nedenin ise Ceceli hakkında son günlerde basında yer alan haberler olduğu belirtildi.

Ceceli'ye şok! Konserleri Peş Peşe İptal Ediliyor: Konya İptal..
Mustafa Ceceli Hac'ca gittikten sonra sık sık AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği davetlerde boy göstermeye başlamış, ve bunun meyvelerini de TRT'de, özellikle Ramazan aylarında Ceceli programları ve şarkılarının sıkça yer verilmesiyle toplamaya başlamıştı..

Ancak Seydişehir Belediyesi, 10 Ağustos günü Mustafa Ceceli'nin vereceği konseri iptal etti. Konserin iptal edilme nedenin ise Ceceli hakkında son günlerde basında yer alan haberler olduğu belirtildi.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TEPKİ: FİLYOS BELEDİYESİ DE İPTAL ETTİ

Filyos sahilinde ünlü sanatçıların katılımı ile 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Filyos Belediyesi Kültür Sanat ve Denizcilik Festivali yapılması planlandı. Belediye tarafından festivalin hazırlıkları aylar öncesinden tamamlanırken, festivalde programa göre 27 Temmuz’da Resul Dindar, 28 Temmuz’da Ece Seçkin ve festivalin kapanış günü olan 29 Temmuz tarihinde ise Mustafa Ceceli sahne alacaktı.

İl dışından ve Zonguldak’tan vatandaşların belediyeyi arayarak Mustafa Ceceli konserini iptal edilmesi yönünde yoğun talep oluşturulunca belediye Ceceli konserini iptal ettiğini duyurdu.

(DHA)

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin