Cam filmine 'şimdilik' son nokta kondu! Ceza kesilmeyecek. 'Af Yok'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cam filmine 'şimdilik' son nokta kondu! Ceza kesilmeyecek. 'Af Yok'

Son dakika HABERİ... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cam filmi tartışmasıyla ilgili son noktayı koydu.. Soylu Yönetmelik çıkana kadar ceza kesilmeyecek dedi. Öte yandan aracından cam filmi olup da ceza kesilen sürücülere ise kötü haber geldi.. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, cam filmi yasağına uymayanlara verilen cezalarla ilgili, "Cezalarla ilgili bir af söz konusu değil" dedi.

Takip Et

Son dakika. Cam filmi tartışmalarına şimdilik son nokta konuldu..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cam filmi tartışmasıyla ilgili son sözü söyledi. Soylu, 'Yeni yönetmelik çıkana kadar ceza kesilmeyecek' dedi.

CAM FİLMİ CEZALARINA AF YOK

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Kanal 24'ün gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken cam filmi yasağına uymayanlara verilen cezalarla ilgili konuştu. Bozdağ, "Cezalarla ilgili bir af söz konusu değil" dedi.

NORMALDE CEZA KESİLİYORDU

Bakan Soylu, “Bu konuda biri İçişleri Bakanlığı’nı, diğeri Sanayi Bakanlığı’nı ilgilendiren iki ayrı yönetmelik var. Biri cam filmin kullanımını, diğeri üretimini ilgilendiriyor. Şimdi iki bakanlık olarak, bu yönetmelikleri birbirine uyumlu hale getiriyoruz. Normalde zaten ceza kesiliyordu. Cumhurbaşkanımızın uyarısı üzerine, yeni düzenleme yapılana kadar ceza kesilmesini durdurduk. Yeni yönetmelik çıkana kadar ceza kesilmeyecek” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin