Bu görseldeki tavşanı kadınlar, erkeklerden daha önce buluyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bu görseldeki tavşanı kadınlar, erkeklerden daha önce buluyor

Bu fotoğraftaki tavşanı kadınlar erkeklerden çok daha önce bulunuyor.. Bazı erkekler ise hiç bulamıyor.. İngiliz MailOnline haber sitesi, sosyal medyada çokça konuşulan bir bulmaca paylaştı. Sizde görselden tavşanı bulmayı deneyin.. Ortala 45 saniyede bulamazsanız merak etmeyin, biz, uzun bir uğraşın ardından sizin için yaramaz tavşanı bulduk ve işaretledik..

Takip Et

GÖRSELDEKİ TAVŞANI KADINLAR GÖREBİLİYOR..

Ortalama olarak 45 saniyede çözüldüğü ifade edilen bulmacanın yaratıcısı Lenstore, "Kadınlar bu görsellerdeki detayı erkeklerden daha hızlı görüyor" dedi.

Paskalya tavşanının gizlendiği görüntüde, tavşanın bulunması oldukça zor bir hale getirilmiş.  Görüntüyü yayınlayan Mail Online, okuyucularının bunu bulmak için çabalamasını istedi.

Paskalya Tavşanı Nerede bulun
Paskalya tavşanını bulmayı deneyin. İddiaya göre, genellikle kadınlar erkeklerden daha önce buluyor

Lenstore isimli girişim tarafından tasarlanan görselde, kelebek, Paskalya yumurtası ve çiçekler arasında bir adet beyaz tavşan bulmak gerekiyor. Lenstore’dan temsilciler, “Kullanıcılar ortalama olarak 45 saniye içerisinde tavşanı buluyor. Fakat genelde kadınlar erkeklerden daha başarılı” yorumunu yaptı.

İngiltere’yi karıştıran tasarımdaki tavşanı bulamadıysanız merak etmeyin. Uzun uğraşlar ve teknik bir çalışma sonunda biz bulduk ve aşağıdaki görselde paskalya tavşanının yerini sizin için işaretledik..

Paskalya Tavşanı Nerede?

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin