Bronzlaşmak İsteyenler İçin Photoderm Bronz Dry Oil


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bronzlaşmak İsteyenler İçin Photoderm Bronz Dry Oil

Photoderm Bronz Dry Oil, güçlü filtre sistemi ve benzersiz hücresel koruma özelliğiyle, hücre DNA’sını korurken aynı zamanda bronzlaşma mekanizmasını hızlandırarak sağlıklı bronzluğu garanti ediyor.

Takip Et

Bioderma Laboratuvarları ürettikleri her üründe cildin kendisinden ilham alıyor. Sağlıklı bir cildi inceleyerek cildi en kusursuz, yani en doğal haline getirmek için cildin işleyişini taklit eden biyomimetik içerikler kullanıyor. Photoderm Bronz Dry Oil bunun en iyi örneklerinden biri. Peki bu mekanizma nasıl işliyor?

Aslında bronzlaşmak vücudumuzun güneşe karşı kendini korumak için geliştirdiği mükemmel bir defans sistemidir. Bu sistem hücre DNA'mızın zarar görmesini engelliyor. Doğal defans sistemi harekete geçene kadar, yani biz tam anlamıyla bronzlaşana kadar cildimiz çok fazla hasar görüyor.

Photoderm Bronz Dry Oil SPF 30+ ve SPF 50+ güçlü filtre sistemi ve benzersiz hücresel koruma özelliğiyle, hücre DNA'sını korurken aynı zamanda bronzlaşma mekanizmasını hızlandırarak sağlıklı bronzluğu garanti ediyor.

Özellikle kuru yağ dokusu sayesinde, tüketicilere benzersiz bir kullanım keyfi sunan ürün, yüz vücut ve saçta kullanılabiliyor. Islak ciltte de kullanıma uygun olan ürün, hafif parfümlü ve ışıltılı görünümüyle sağlıklı bronzluğu keyfe dönüştürüyor.

Transparan, ultra hafif, parlamayan ve yapışmayan dokusu, bunaltan sıcak günlerde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yüz, vücut ve saç için kullanıma uygun suya dayanıklı ürün, paraben içermiyor ve gözenekleri tıkamıyor. 

Ürün miktarı: Sprey 200 ml

Fiyatı: 149,50 TL

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin