Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu

Türkiye A Milli Takımı hazırlık maçı için Bosna ile Rize'de karşı karşıya geldi... Tribünlerde taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Maç tribünler 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' sloganlarıyla inledi... Bosna Hersek'i Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda konuk ettik. Genç kadrosuyla istekli ve mücadeleci yapısıyla alkış alan Türkiye, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Takip Et

A Milli Takım, ilk yarıda Hakan ve Cengiz'le uzaktan şutlarla kaleyi yokladı ancak sonuç alamadı.
Milli takımda, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Mehmet Topal dışında eksik yoktu.
 

Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu
Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu

Rize'de oynanan hazırlık maçı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
 

Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu
Türkiye 0-0 Bosna Hersek maç sonucu

Yayın krizinin yaşanmayacağı Türkiye Bosna Hersek maçı kanalı belli oldu. Türkiye Bosna maçını izlemek isteyen futbol severler için karşılaşmanın canlı yayın bağlantısı aşağıda yer alıyor. İşte, Türkiye Bosna maçı canlı yayını…

TÜRKİYE BOSNA HERSEK CANLI İZLE

TÜRKİYE BOSNA MAÇI İLK 11

TÜRKİYE: Sinan Bolat, Şener, Kaan, Çağlar, Ömer Bayram, Okay, Mahmut, Oğuzhan, Cengiz, Hakan, Enes.

BOSNA: Sehic, Todorovic, Zukanovic, Vranjes, Nastic, Krunic, Cimirot, Zakaric, Pjanic, Visca, Dzeko.

Bosna Hersek Türkiye Maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

Oyuncular, ısınma hareketleriyle başladıkları idmanın 15 dakikalık bölümünde koşunun ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi.
 

Bosna Hersek Türkiye Maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?
A-Millileirmiz BOsna hHersek'e bileniyor..Bosna Hersek Türkiye Maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Prosinecki, daha önce Kayserispor'da görev yaptığı dönemde oyuncusu olan Çaykur Rizesporlu Abdullah Durak ile görüşürken, Mehmet Uslu ve Ali Çamdalı da idman öncesi Bosna Hersekli oyuncularla bir süre sohbet etti.

 

TÜRKİYE BOSNA HERSEK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bosna Hersek maçı için 10 Ekim Çarşamba günü Rize'ye geçecek milliler, mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun basın toplantısı idman öncesi saat 19.45'te başlayacak. Türkiye-Bosna Hersek özel maçı, 11 Ekim Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak. Mücadele TRT1'den naklen yayınlanacak.

 

İLK MAÇI BOSNA HERSEK KAZANDI

Türkiye ile Bosna Hersek tarihlerindeki ilk maçlarını 16 Ağustos 2000'de oynadı. Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapılan özel müsabakayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı. İki ekip arasındaki rekabetteki ilk gol Türkiye'de de uzun yıllar forma giyen Elvir Bolic'den geldi. 

SON MAÇ BERABERE BİTTİ

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki son mücadele 9 Eylül 2009'da oynandı. Bosna Hersek'in Zenica şehrindeki 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup mücadelesi Emre Belözoğlu ve Sejad Salihovic'in ilk yarıda attığı gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

 

 

Türkiye - Bosna Hersek TRT1 şifresiz canlı izle..
Türkiye - Bosna Hersek TRT1 şifresiz canlı izle..
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin