Bomba iddia: Hakan Şükür'ün ABD'deki ortağı 'Kavurmacı' çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bomba iddia: Hakan Şükür'ün ABD'deki ortağı 'Kavurmacı' çıktı

ABD'de oldukça lüks bir cadde de kafe açan Hakan Şükür'ün ortağının Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı. Ahmet Sait Kavurmacı, FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılan ardından kamuoyunda oluşan tepkiler nedeniyle savcılığın yaptığı itiraz üzerine tutuklanıp yeniden cezaevine gönderilen, görevden alınan İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi.

Takip Et

Son dakika haberi.. Hakan Şükür'ün ABD'deki ortağı, FETÖ'den tutuklanıp 'sağlık sorunları gerekçesiyle' serbest bırakılan, daha sonra savcılığın yaptığı itiraz sonucu tekrar tutuklanan Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı...

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurtdışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan isimlerden eski milli futbolcu ve eski milletvekili FETÖ'cü Hakan Şükür’ün  “ABD’de cafe-restorant açtı” haberlerinin ardından Doğan TV Washington Temsilcisi Serdar Cebe bir araştırma yaparak önemli bilgilere ulaştı.

Hakan Kavurmacı ortaklığı ABD

Cebe, kafenin oldukça lüks bir cadde olan University Avenue caddesinde kurulduğunu belirtti.
Cebe, ‘Tat’s Bakery Cafe’ adlı mekanın aslında Hakan Şükür’e ait olmadığını, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı’ya ait olduğunu açıkladı. Cebe, Hakan Şükür’ün ise kafenin hisse sahiplerinden biri olduğunu söyledi.

Hakan Kavurmacı ortaklığı ABD

"KAFENİN ASIL SAHİBİ AHMET SAİT KAVURMACI. ŞÜKÜR İSE HİSSE ORTAĞI"

Cebe, “Bölgeden topladığım bilgiler sonrası işin boyutunun daha farklı olduğunu gördüm. Kafenin sahibi Ahmet Sait Kavurmacı… Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi… Uzun süredir burada, yani Kaliforniya’da yaşıyor ve şirket de onun üzerine açılıyor” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin