İki Bomba Haber: Mesut Özil Barcelona'da, Arda Turan Arsenal'da


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İki Bomba Haber: Mesut Özil Barcelona'da, Arda Turan Arsenal'da

Son dakika bombası.. Arsenal'da forma giyen Türk futbolcu Mesut Özil'in Barcelona'ya transfer edildiği duyuruldu.. Özil'in menajeri Erkan Söğüt ile Barcelona yetkililerinin görüştüğü ve oyuncunun devre arasında 20 milyon euro transfer bedeliyle 3,5 yıllığına Barcelona'da top koşturacağı öğrenildi.. Öte yandan İngiliz basını da flaş bir iddia ortaya attı.. Mesut Özil'in Barcelona ile anlaştığı haberleri sonrasında İngiliz basınından da Arda Turan bombası geldi. Arda Arselan'e Özil Barcelona'ya...

Takip Et

Transfer döneminin gözde futbolcusu Mesut Özil için flaş bir iddia geldi.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Alman futbolcu sözleşme uzatmaya yanaşmamış, Manchester United ve Barcelona gibi dev kulüpler sıraya girmişti.

İspanya basınına göre, Barcelona bu transferde mutlu sona ulaştı ve Mesut ile sözleşme imzalamak için anlaştı. Özil, takımı devre arasında terk edecek.

Özil Barçe, Arda Turan Arselan'a

Katalonya radyosu, oyuncunun menajeri Erkan Söğüt ile konuştuklarını ve Mesut'un devre arasından itibaren 20 milyon Euro karşılığında 3.5 yıllığına Katalan ekibine katılacağını açıkladı.

Türk futbolcu Barcelona'da haftalık 450 bin Euro (ortalama 2.100 milyon TL) kazanacak.

ARDA TURAN DA ARSENAL'A TRANSFER OLUYOR...

Bu haberden kısa bir süre sonra bir bomba da İngiliz basınından geldi.

İddiaya göre; Mesut Özil'in Barcelona ile anlaşmasından sonra Arda Turan Katalan ekibinden ayrılıyor. Arda Turan'ın, Mesut Özil'i Barcelona'ya satan Arsenal ile anlaşacağı iddia edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin