Beyoğlu'nda yangın: 16 çocuklu ailenin üç çocuğu yanarak öldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Beyoğlu'nda yangın: 16 çocuklu ailenin üç çocuğu yanarak öldü

Son dakika. İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangında ilk belirlemelere göre 2-3 ve 5 yaşlarında üç çocuk yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Çocukların cansız bedeni aynı odada birbirlerine sarılmış halde bulundu.. Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan çocukların odaya kilitlenmiş olduklarını söyledi. 16 çocuklu Şahin ailesinin diğer bireylerinin işte oldukları sırada, sobadan çıkan alevlerin yorganları tutuşturmasıyla yangının meydana geldiği belirtildi.

Takip Et

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangında 3 çocuk öldü. İtfaiye ekipleri çıkış nedeni bilinmeyen yangını söndürdükten sonra daireye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) kardeşlerin cansız bedenleri aynı odada bulundu. Çocukların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 

Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi.
Beyoğlu'nda yangın Faciası 3 çocuk yanarak Öldü

Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

DEMİRCAN: BABALARI İŞE GİTMİŞ, ANNELERİ MARDİN’DE

Olay yerine gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Başımız sağolsun. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Üç yavrumuz burada hayatını kaybetti. Çekme katlı bir apartman dairesi.

Babaları işe gitmiş, anneleri Mardin’de. Kardeşleri de işe gitmiş. Sabah çocukları katı yakıtla çalışan sobanın bulunduğu bir odaya kilitli olarak bırakılmış. Muhtemelen sobadan çıkan alevler yorganları yakıyor. Alevler tüm daireyi sarınca çocuklar vefat ediyor. Ailenin acısını paylaşıyorum. Başımız sağolsun” dedi.
İstanbul Beyoğlu Feci Yangın

16 ÇOCUKLU BABANIN EN KÜÇÜKLERİYDİLER

Baba Ramazan Şahin’in 16 çocuğunun olduğu öğrenilirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi. Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

İstanbul Beyoğlu Yangın Faciası

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin