Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi rakibi Bayern Münih oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi rakibi Bayern Münih oldu

Son dakika. Şampiyonlar Ligi kura çekimi başladı.. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Alman devi Bayern Münih oldu.. maçlar, 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

Takip Et

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİBİ BAYERN MÜNİH OLDU

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI..

Beşiktaş Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER:

1 - JUVENTUS - TOTHENHAM 

2 - BASEL - MANCHESTER CITY

3 - PORTO - LIVERPOOL

4- SEVILLA- MANCHESTER UNITED

5- REAL MADRID - PARIS SAINT GERMAIN (PSG)

6 - SHAKTAR DONETSK - ROMA

7- FC CHELSEA - BARCELONA FC

Bayern Münih Beşiktaş Karşılaşması

8- BEŞİKTAŞ - BAYERN MÜNİH

 

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'ın rakibi kim oldu

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için çok kısa bir süre kaldı. Kura çekimini bekleyen onlarca ülkeden milyonlarca taraftar, merakla takımların hangi takımla eşleşeceğini bekliyor. Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinin belli olacağı kura çekiminde temsilcimiz Beşiktaş'ın da rakibi belli olacak. Kura çekimini bekleyen vatandaşlar, internet üzerinde "Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta?" ve "Beşiktaş kura çekimi hangi kanalda?" aramalarını yapıyor. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'ın rakibi kim oldu

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı bugün yaşanacak. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da rakibinin belli olacağı kura çekimi öncesinde futbolseverler nefesini tuttu. Yapılacak kura çekimi ile birlikte 1. torbadaki (gruptan lider çıkan) takımlar, 2. torbadaki (gruptan ikinci olarak çıkan) takımlarla eşleşecek. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? 

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi, bugün saat 14:00'te başlayacak. Milyonlarca futbolseverin heyecanla beklediği kura çekimi, canlı olarak TRT Spor kanalından yayınlanacak. 

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin