Bergen'i öldüren katil koca, 4 çocuğa tecavüzden tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bergen'i öldüren katil koca, 4 çocuğa tecavüzden tutuklandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde arabesk şarkıcısı Bergen’i, yüzüne kezzap döktükten sonra öldüren eski kocası Halis Serbest, dört çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Kozan ilçesinde tutuklandı. Serbest'in yakınlarının, tecavüz ve cinsel istismar mağduru çocuklarının ailelerini, şikayetçi olmamaları yönünde ölümle tehdit etikleri öne sürüldü.. Tecavüz mağduru 3 çocuğun ailesi Zanlı Serbest'ten şikayetçi olurken bir çocuğun ailesi ise şikayetçi olmadı.. Cinsel istismar olayı ise tesadüfen ortaya çıktı.. İddiaya göre zanlı çocukları para ve motosiklet karşılığında kandırıyordu..

Takip Et

Kısa yaşamı boyunca yaşadığı acı dolu olaylar ve çıkardığı albümündeki şarkısı, 'Acıların kadını' lakabıyla tanınan, arabesk müzik şarkıcısı Bergen’in yüzüne 1982’de kezzap atan, boşandıktan sonra da 1989 yılında da silahla vurup öldüren eski kocası Halis Serbest, bir süre cezaevinde yattıktan sonra serbest kaldı.

Arabesk müzik sanatçısı Bergen, gerçek adıyla Belgin Sarılmışer sadece 30 yıl yaşadı. Onu öldüren kocası Halis Serbest ise, sadece yedi ay hapis yattıktan sonra serbest kaldı.

Bergen Katil koca Halis Serbest çocuğa tecavüz

İĞRENÇ OLAY TESADÜFEN ORTAYA ÇIKTI

Dört küçük çocuğun istismar olayı tesadüfen ortaya çıktı; Adana'da motosiklet süren küçük bir çocuğu gören polis ekipleri, motosikleti durdurdu. Vatan’ın haberine göre, Motosikleti kimden aldığı sorulan küçük çocuk, Halis Serbest'in kendisine verdiğini ve karşılığında cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

PARA VE MOTOSİKLET KARŞILIĞINDAN TECAVÜZ!

Olayla ilgili araştırma yapan polisler, 3 çocuğun daha Halis Serbest tarafından para ile kandırılıp istismara uğradığını belirledi. Küçük çocukların ailelerinin şikayeti üzerine Halis Serbest gözaltına alındı. Pedagog eşliğinde ifadeleri alınan çocuklar, Serbest'in para ve motosiklet karşılığında kendilerine istismarda bulunduğunu iddia etti.

Bergen Katil koca Halis Serbest çocuğa tecavüz

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Halis Serbest ‘çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı. İstismara uğrayan çocukların aileleri şikayetlerini geri çekmeleri için Halis'in yakınları tarafından ölümle tehdit edildiklerini öne sürdü.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin