Bedelli askerlik bekleyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bedelli askerlik bekleyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt

Bedelli askerlik bekleyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kötü haber. Erdoğan, Türkiye'nin erken seçime gitmesiyle birlikte bedelli askerlik beklentisi üzerine 'böyle bir gündemi doğru bulmadığını' söyledi.

Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin en yetkili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda (MKYK) erken seçim ile birlikte bedelli askerlik beklentisinin arttığının söylenmesi üzerine "Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” dedi.

"KİMSE İŞARET BEKLEMESİN"

Erdoğan ayrıca bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, “Kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin” dedi.

Erdoğan, belediye ve il başkanları ile bürokratlara da, parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulundu.

"KİMSE KENDİNE GÜVENİP AYRILMASIN"

Erdoğan, belediye ve il başkanlarına yönelik, “İşaret gelmeden kimse ayrılmasın, ihtiyaç olanlara gerekli davet yapılır” mesajını verirken, bürokratlara da, “Kimse kendisine güvenip ayrılmasın, biz güvence vermeyiz” uyarısı yaptı. HÜRRİYET

Erken seçim öncesi, Genel af, bedelli askerlik ve erken emeklilik beklentisi
22.04.2018

Erken seçim öncesi, Genel af, bedelli askerlik ve erken emeklilik beklentisi

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin