Bayramda hava nasıl olacak: Asfaltta yumurta tatili başlıyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bayramda hava nasıl olacak: Asfaltta yumurta tatili başlıyor!

Bayramda hava nasıl olacak? Cevabı ise özetle, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaş asfaltta yumurta pişirebilecek!.. Bayramda yağmur yağışı beklenmiyor, aksine başta tatil beldeleri aşırı sıcak olacak. Yüksek hava sıcaklıkları özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında etkili olacak. Tatil bölgeleri güneşte 50 derece civarında seyredecek.. İşte bayramda tatil beldeleri ve şehirlerindeki hava durumu hakkında ayrıntılar...

Takip Et

Türkiye tatile göçüyor.. Bayramda her yıl klasik hale gelen trafik yoğunluğu ve yolların tıkanmasıyla tatil çilesi bu yıl da başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları yarından itibaren artacak, özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında gölgede 39 dereceye yaklaşan sıcaklıklar, güneş altında 50 derecelere yaklaşacak..

ÇÖL SICAKLARI LİBYA ÜZERİNDEN GELİP KAVURACAK

Ramazan Bayramı tatili süresince,  Basra Alçak basıncının etkisinde kalacağı tahmin edilirken bu nedenle Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.  Bayram Tatili boyunca: en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara, İstanbul ve Afyonkarahisar'da 30 – 33, İzmir, Aydın, Manisa, Adana ve Antalya'da 35 – 39, Samsun, Trabzon ve Erzurum'da 25 – 28, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 39 – 42 dereceler arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

Havalar Bodrumda nasıl çöl sıcakları geliyor

ÇÖL SICAKLIKLARI TATİL BÖLGELERİNDE YAKACAK! Gölgede 40 derece

Tatil için yoğunlukla ziyaret edilen ilçelerden olan Ayvalık’da sıcaklıklarla boğuşacak, sıcaklıkların gölgede 40 dereceye yaklaşması bekleniyor. Önemli turizm ilçelermizden olan Fethiye’de 40 dereceye yükselecek olan sıcaklıklar hafta ortasına kadar aynı seviyede seyredecek.

BAYRAMDA - İSTANBUL – ANTALYA GÜZERGAHI HAVA DURUMU

BAYRAMDA -  İSTANBUL – MUĞLA GÜZERGAHI HAVA DURUMU
Muğla İstanbul Hava Durumu

BAYRAMDA -  BODRUM HAVA DURUMU
Bodrum Hava Durumu Bayramda

BAYRAMDA -  AYVALIK HAVA DURUMU
Bayramda bodrum hava durumu

BAYRAMDA -  ANTALYA HAVA DURUMU
Bayramda Antalya Hava durumu

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin