Başbakan Yıldırım Kahramanmaraş’ta Konuştu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Başbakan Yıldırım Kahramanmaraş’ta Konuştu

Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş'ta katıldığı Toplu Açılış Töreni'nde Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısına değinerek ,"Türk milleti asla diz çökmez" dedi.

Takip Et

Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satırbaşları:

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu toprakları işgal edildiğinde Sütçü İmam sahaya indi.

“İzne çıkan askerlere pusu kurdular. Kahramanmaraş’tan sesleniyorum: Terörle yıldırmayı düşünenlere karşı bu millet korkmaz, Türk milleti yılmaz! Türk milleti asla çökmez. Hangi alçak saldırıyı yaparsa yapsınlar, medeniyet yolunda Maraş’ı da Türk milletini de döndüremezler.

Bu asil millet o kadar büyük bir millet ki, en zor zamanda yedi düveli dize getirdiğini unuttular.

Terör örgütleri eş zamanlı olarak Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar. Hayatına kastettiler. 15 Temmuz’da bağımsızlık destanını yazdık.

FETÖ, PYD, DAEŞ adı ne olursa olsun bunların hepsi eli kanlı terör örgütüdür.

Biz sırtımızı milletimize yaslıyoruz. Ülkemizin bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğiz. Türkiye’nin büyümesine bu alçaklar engel olamaz. Hiç kimse yürüdüğümüz yoldan bizi döndüremez.

Bana dendi ki, bugün canlı bomba patladı. Şehitlerimiz var. Kahramanmaraş’taki progrramını değiştirin dediler. Alçaklar işte Maraş burada. Ne zaman gelirseniz gelin. Kiminle gelirseniz gelin. Topunuz gelin. Bu vatanın kahraman evlatları hakkınızda gelir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin