Balkonda uyuyan şortlu kıza bakarak sokak ortasında mastürbasyon yaptı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Balkonda uyuyan şortlu kıza bakarak sokak ortasında mastürbasyon yaptı

Sapığa bak! Balkonda uyuyan üniversite öğrencisi şortlu kızı izleyerek sokak ortasında mastürbasyon yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan iki çocuk babası H.S. gözaltına alındı. Sapık temizlik işçisinin GBT kontrolünde, daha önce de cinsel saldırı ve teşhircilik suçlarından sabıkası olduğu ortaya çıktı. H.S., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. O iğrenç anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Takip Et

Olay, Aydın'ın Nazilli içlesi Zafer Mahallesi’nde geçen Perşembe günü saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli H.S., sabah bisikletiyle işyerine giderken dört katlı bir binanın birinci katındaki balkonunda şortla yatan üniversiteli S.K.’yi gördü.

BİSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Bisikletinden inen H.S., balkonda uyuyan genç kızı daha net görebilmek için yolun karşısındaki kaldırıma geçerek mastürbasyon yapmaya başladı.

[ HABERİN VİDEOSUNU BURADAN İZLEYİN ]

Üzerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi amblemli üniforması olan H.S.’yi fark eden aynı apartmandaki bir kişi, durumu polise bildirdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken H.S., ihbar üzerine gelen polisi görünce bisikletine binip kaçmaya çalışırken yakalandı.

Aydın Nazilli Sokak Ortasında mastürbasyon

SAPIK İŞÇİ: YORUMDUM DİNLENİYORDUM

Üniversite öğrencisi S.K.'nin şikayetçi olduğu H.S., polis tarafından yakalandıktan sonra Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. H.S.'nin ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Bisikletle giderken yoruldum, bir süre dinlenmek için durdum" diye ifade verdiği öğrenildi.

Aydın Nazilli Sokak Ortasında mastürbasyon

SERBEST BIRAKILDI

Polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılan H.S.'nin daha önce de cinsel saldırı ve teşhircilik suçlarından dosyasın bulunduğu öğrenildi.

BELEDİYE İŞİNE SON VERDİ
Bu arada evli ve bir çocuk babası olan H.S.'nin bugün işten çıkarıldığı öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin