Bahçeli: O video gerçek mi? Orayı teröristlerle topyekün yakın


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bahçeli: O video gerçek mi? Orayı teröristlerle topyekün yakın

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin düzenlediği Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuştu. Bahçeli, El Bab'dan elimiz boş dönersek Diyarbakır'ı riske atarız" sözleriyle dikkat Fırat Kalkanı Harekatına destek verdi çekti. Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gibi hükümete, IŞİD'in yayınladığı iddia edilen '2 Türk askeri yakıldı' videosu hakkında O görüntüler gerçek midir.. El Bab olsun, içeride ve dışarıda, her nerede olursa olsun o teröristlerin olduğu her bölgeyi içinde teröristlerle yakın. dedi..

Takip Et

Konuşmasının başında Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’na değinen Bahçeli “İç savaş çıkarmak istiyorlar oyuna gelmeyelim. Darbeyi denediler başaramadılar terörist eylemlerle sabrımızı zorluyorlar. Biriz beraberiz Türkiye’yiz. Fırat Kalkanı Harekatı kesinlikle zaferle taçlandırılmalıdır. El Bab operayonundan alnımızın akıyla çıkmalıyız. El Bab’dan elimiz boş dönersek Diyarbakır’ı riske atarız” dedi.

İLGİLİ HABER

RUSYA-TÜRKİYE-İRAN SURİYE BİLDİRİSİ İÇİN: ÜMİT VERİCİ AMA

Bahçeli 20 Aralık’ta Rusya’nın başkenti Moskova’da; Rusya, İran ve Türkiye dışişleri bakanlarının imza attığı ‘Suriye’deki krizin sona erdirilmesine yönelik bildiri’ye de değindi. MHP lideri “20 Aralık’ta Rusya ve İran ile yapılan mutabakat önemli ve ümit vericidir. Bildiride YPG ve PKK’nın bulunmaması ise oldukça mahsurludur” diye konuştu.

DAMARLARINDA PKK KANI AKAN CHP YÖNETİCLERİ!

Yeni anayasa tartışmalarına da değinen Devlet Bahçeli “Tartışılan rejim değildir. Bırakalım Türk milleti hangi sistemle yönetileceğine karar versin. CHP neden korkuyor?” dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu dün Uşak’ta yaptığı  “Eyalet sistemini kim istiyor? Birisi hapiste, Öcalan istiyor. Öbürü de sarayda, Erdoğan istiyor. Evet, onun ağzından söylüyorum. Eyalet sistemini savunanlardan biri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Beni utandıran da onun arkasına takılanlardır.” sözlerine de değinen Bahçeli “Kılıçdaroğlu sabah başka akşam başka konuşuyor. Gitsinler damarlarında PKK kanı akan kendi yöneticilerinin yakalarından tutsunlar” dedi.

İLGİLİ HABER

O GÖRÜNTÜLERİ SORDU

Bahçeli de hükümete IŞİD’in yayınladığı ve toplumda infial yaratan görüntüleri sordu. MHP lideri “IŞİD’li alçaklar kahramanlarımıza ölüm yağdırmaktadır. Sosyal medyada dolaştırılan ve 2 askerimizin yakıldığını gösteren vahşet eğer doğruysa eğer bu canilik yapılmışsa IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine kadar yok edilmelidir. El Bab, şerefsiz zebanilerin tepesine yıkılmalı, alayı birden yakılmalıdır. Bu videonun gerçekle ilişkisi var mıdır? IŞİD’in elinde bulunan askerlerimizin son durumu nedir? Milli vicdanda beliren şüphe ve merak derhal giderilmelidir” diye konuştu.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin