Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e çok sert 'Deniz Gezmiş' tepkisi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e çok sert 'Deniz Gezmiş' tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen'in 'Erdoğan Parkasız Deniz Gezmiş'tir..' sözlerine yönelik, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Sahadaki şeytanlığını siyasete bulaştırmasın.." dedi.

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir" diyen Rıdvan Dilmen'e sert tepki gösterdi. 

MHP Lideri Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez.. Sahadaki şeytanlığını siyasete bulaştırmasın.." dedi.

Bahçeli, Rıdvan Dilmen’in hemen özür dilemesi gerektiğini söyledi.

“ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM”
Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına parkasız Deniz Gezmiş ifadesi, ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanlığına yakışır. Ne yapılan yalakalığa yakışır. Türk milletinden özür dilemesini bekliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasınlar” dedi.

RIDVA DİLMEN:''ERDOĞAN PARKASIZ DENİZ GEZMİŞ'TİR''

Rıdvan Dilmen, Habertürk’te Veyis Ateş’in sunduğu ‘Akılda Kalan’ programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yapmıştı. Dilmen, 15 Temmuz gecesini Erdoğan Ailesi ile birlikte Huber Köşkü’nde geçirdiğini açıkladı. İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu vurgulayan Dilmen, “Ben Tayyip Erdoğan Bey’e baktığımda parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Deniz Gezmiş de ‘Kahrolsun emperyalizm’ diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin