İstanbul Bağcılar'da 'yol verme' kavgası ölümle bitti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul Bağcılar'da 'yol verme' kavgası ölümle bitti

İstanbul Bağcılar'da eşya taşıma esnasında yol verme tartışması nedeniyle çıkan silahlı bıçaklı kavgada, askerden yeni geldiği öğrenilen Selim Güngör silahla vurularak öldürüldü. Güngör'ün öldürülmesine ilişkin 2 zanlı gözaltına alındı

Takip Et

Alınan bilgiye göre, Yavuz Selim Caddesi'nde dün komşularının taşınmasına yardım eden Selim Güngör ile sokağa otomobille giren kişiler arasında yol verme tartışması çıktı.

Eşyaları araca yükledikleri sırada, sokağa bir araç girdi. İçerisinde 3 kişi vardı. Araçtaki B.V, aracın yoldan çekilmesini istedi. Evi taşıyanlarla araçtakiler arasında hararetli bir tartışma başladı.

Araçtakilerden B.V, "Siz bekleyin" deyip telefona sarılarak sokaktan ayrıldı. B.V, bir süre sonra kalabalık bir grupla sokağa girdi. İki grup arasında silahlı bıçaklı kavga çıktı.

İddiaya göre, B.V'nin açtığı ateşte Selim Güngör vuruldu. Güngör kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, B.V. ve yanındakiler olay yerinden kaçtı. Bağcılar Araştırma Büro ekipleri, yaptıkları araştırmada olaya karışanlardan birinin yaralı olduğunu ve hastaneye gittiği bilgisini aldı. 

Kısa sürede hastaneye giden ekipler, cinayette tetiği çektiği öne sürülen B.V'nin bıçakla hafif yaralandığını ve tedavi gördüğünü belirledi.

Hastanede yapılan araştırmada, olaya karışanlardan bir kişi daha yakalandı. Hastanede tedavisi biten B.V. ve hastanede yakalanan kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin