Baba ve oğluna kurşun yağdırdı: Baba öldü oğlu yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Baba ve oğluna kurşun yağdırdı: Baba öldü oğlu yaralı

Kastamonu'da Yavuz D., iddiaya göre önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Hayati Sağır ile oğlu 21 yaşındaki İsa Can Sağır'a yaşanan tartışmanın ardından kurşun yağdırdı. Hayati Sağır'ı öldürüp oğlunu da ağır yaralayan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Takip Et

Olay, saat 17.00 sıralarında Küre ilçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yavuz D., aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen Hayati Sağır ve oğlu İsa Can Sağır'ın içerisinde bulunduğu aracın önünü kesti. Araçtan inen baba ve oğlunun, Yavuz D. ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonrası belinden tabancasını çeken Yavuz D., baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Hayati ve oğlu İsa Can Sağır, kanlar içerisinde kalırken, Yavuz D., aracıyla olay yerinden kaçtı.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Hayati Sağır olay yerinde yaşamını kaybederken, ağır yaralanan İsa Can Sağır 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Kastamonu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Baba ve oğluna kurşun yağdıran Yavuz D. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin