Aynı firmaya ait iki yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aynı firmaya ait iki yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı!

Son günlerde sıkça artan otobüs ve midibüs kazalarına bir yenisi daha dün gece ve bugün sabah saatlerinde eklendi.. Afyonkarahisar'da, saat 01. 00 sularında aynı firmaya ait iki yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada 70 yolcudan 23'ü yaralandı. Sabah 06.00 sularında ise Ankara yolunda facia yaşandı. Yine bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Bu zada ise 8 vatandaşımız hayatını kaybederken 11'i ağır olmak üzere 34 kişi yaralandı..

Takip Et

Kaza, saat 01.00 sıralarından meydana geldi. Dinlenme tesislerindeki mola yerinden hareket eden Ç.G. yönetimindeki 09 DH 102 plakalı yolcu otobüsü, Dazkırı- Dinar karayolunun 5’inci kilometresindeki kavşakta A.. yönetimindeki 20 AYK 50 plakalı aynı firmaya ait yolcu otobüsüne arkandan çarptı.

Aynı Firmaya ait yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Kazada, otobüslerdeki 70 yolcudan 23’ü yaralandı. Haber verilmesi üzerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

İLGİLİ HABER

 

İlk tedavisi olay yerinden yapılan yaralılar ambulanslarla Çardak, Sandıklı ve Dinar Devlet hastanelerinde tedaviye alındı. Yaralılardan 21’i tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 2’sinin tedavisi sürüyor.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin