Aykut Kocaman ve Tuncay Şanlı Fenerbahçe'nin başına geçiyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aykut Kocaman ve Tuncay Şanlı Fenerbahçe'nin başına geçiyor

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başına geçecek olan Aykut Kocaman'ın yardımcısının Tuncay Şanlı olacağına yönelik duyumlar aldığını ifade etti. Bu arada Aykut Kocaman kendisine yöneltilen Fenerbahçe sorusuna cevap verdi..

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından beIN Sports yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe ile ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Gelecek sezon Fenerbahçe’nin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman ile ilgili konuşan Büyüka, şunları söyledi:

“Tuncay Şanlı’nın gelecek sezon Aykut Kocaman’ın yardımcısı olacağı konuşuluyor. Bana göre Aykut Kocaman oldu. Diğerini de göreceğiz!”

Aykut Kocaman Fenerbahçe ve Şansal Büyüka

AYKUT KOCAMAN'DAN FENERBAHÇE CEVABI:

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Bir şey anlatacak ne halim ne de yorumum var. Kayserispor’u tebrik ediyorum, istediğini aldı."  ifadelerini kullandı.
Aykut Kocaman Fenerbahçe Tuncay Şanlı        
Bir gazetecinin, "(Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile  eşleşirse hoca istifa edecek) deniyor" şeklindeki ifadesi üzerine Kocaman, "Şimdi  bu, konu dışı. O nedenle fazla girmeyeyim. Kayserispor’u tebrik ediyorum."  demekle yetindi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin