Atatürk ve Türkiye düşmanı 'Allahsızlar' zehirli mantar gibi türüyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Atatürk ve Türkiye düşmanı 'Allahsızlar' zehirli mantar gibi türüyor!

Geçtiğimiz akşam TVNet adlı TV kanalında "Derin Tarih" isimli bir programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e edilen hakaretler gündemdeki yerini korurken, benzer bir zehirli mantar şimdi de Nur Cemaati'nin içinden baş gösterdi.. Cemaatin "Okuyucular" kolunun "hocalarından" Hasan Akar isimli olan bu zata ait, Atatürk'e yönelik skandal ifadelerinin bulunduğu bir video sosyal medyada paylaşıldı. Saatlik 'Mut-a Nikahı' artığı bu hainler, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı Kurtuluş Savaşı günlerinde işgalci askerlerle işbirliği yapan atalarının bıraktıkları 'fitne' mirası yeniden hayata geçirmeye çalışıyorlar..

Takip Et

TVNet’te yayınlanan ‘Derin Tarih’ rezilliğinden sonra Bu kez de Nur cemaatinin ‘Okuyucular’ kolunun ‘hocalarından’ Hasan Akar’ın da Atatürk’e yönelik skandal ifadelerinin bulunduğu bir video sosyal medyada paylaşıldı.

"DİN VE ALLAH KORKUSU OLMAYAN BİR ŞEREFSİZE YAKIŞACAK, AHLAKSIZ HAKARETLER"

Hasan Akar, skandal videoda Mustafa Kemal Atatürk için “1938’de geberen p.ç” ve annesi Latife hanım için “Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor” diyor. Hakaret ve küfürleri için “Merak etmeyin, 98’de faturasını ödedim” diyen Akar, Atatürk’ün “Ali Rıza efendi değil, ‘Abdüş’ denen bir adamın” oğlu olduğunu savunuyor.

"Mut-a Nikahı Nedir"

Mut'a nikahı, Cahiliye dönemi islamiyetinde ücret mukabilinde belli bir süre için kadınla dini evlilik yapmaktır. Cahiliye döneminde 6-7 yaşlarında kız çocukları Mut-a Nikahı perdesiyle yüzyyıllarca alınıp satıldı ve tecavüze uğradılar.. Mut-a Nikahı'nda kadının rızası gözeltilmediği için çocuk yaştaki kız çocukları babalarının kararıyla kendilerinden yaşça büyük, hatta babası ve dedesi yaşında kişilere para veya mal karşılığı satılırdı. Bu mallar içinde deve, inek keçi ve koyunlarda fazlaca kabul görürdü..  Cahiliyette mübah olduğu gibi İslam'ın ilk günlerinde de mübahtı. Sonra nesh edilip yürürlükten kaldırırdı. Tirmizi şöyle diyor: "Mut'a nikahı İslam'ın ilk günlerinde idi. Adam bir şehre gittiğinde kimse ile tanışmadığından orada kalacağı süre kadar bir kadınla evlenebilir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin