Atatürk Havalimanı'nda misilleme reklam: 'Tecavüz ülkesi İsveç'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Atatürk Havalimanı'nda misilleme reklam:  'Tecavüz ülkesi İsveç'

Güneş Gazetesi'nin "Tecavüz Ülkesi İsveç" manşetiyle verdiği reklam Atatürk Havalimanı dış hatlar bölümündeki reklam panolarında gösterilmeye başlandı. Avusturya'nın başkenti Viyana Havalimanı'nda verilen 'Türkiye' ilanı ve arkasından gelişen olaylara 'Tecüvüz Ülkesi İsveç' reklamıyla misilmeme yapıldığı değerlendirildi

Takip Et

Atatürk Havalimanı'nda dikkat çeken gelişme... Güneş Gazetesi, Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar bölümüne verdiği reklamda İsveç'e seyahat uyarısında bulundu. Hemİngilizce hem de Türkçe olarak "İsveç'in dünyanın en yüksek tecavüz oranına sahip ülke olduğunu biliyor musunuz?" ifadeleri bulunan ilanda Güneş gazetesinden 'Tecavüz ülkesi İsveç' başlıklı bir haber kupürüne de yer verildi.

İsveç Tecavüz oranları, Güneş Gazetesi, Atatürk Havalimanı

İSVEÇ'İN, TÜRKİYE'DE 15 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA CİNSEL İLİŞKİ YALANI

Avusturya gazetesi Kronen, Viyana Havalimanı'nda "Türkiye, 15 yaş altı çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriyor" başlıklı haberini reklam panosunda yayımlamış ve bunun üzerine Türkiye ile Avusturya arasında ipler gerilmişti. Konuyla ilgili haberi Twitter hesabından paylaşan İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström ise, “Türkiye’nin 15 yaşın altındaki çocukların cinsel ilişkiye girmesine izin vermesine dair kararı iptal edilmeli. Çocukların şiddet ve cinsel istismara karşı daha az değil, daha fazla korunmaları lazım” demişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin